Üniversitede satırlı kavga

  • Home
  • Üniversitede satırlı kavga
Üniversitede satırlı kavga
Üniversitede gerginlik. Dün yaşanan kavga bugün de sürdü..Abone ol

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde sağ ve sol görüşlü öğrenciler arasında dün yaşanan ve 3 öğrencinin yaralandığı kavganın ardından bugünde kavga çıktı.

Üniversitenin bulunduğu sokak girişinde yaşanan kavgada 2 sol görüşlü öğrenci kesici aletler darbeleriyle yaralandı. Kavganın ardından üniversite bahçesinde de devam ede wyoming seo n olaylarda polis 5 öğrenciyi gözaltına aldı.

Gerginliğin devam ettiği okulda polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Edinilen bilgiye göre olay saat 11.00 sularında Şişli Nişantaşı'nda bulunan İletişim Fakültesi'nde meydana geldi.

Dün yaşanan ve üç sağ görüşlü öğrencinin yaralandığı kavganın ardından olaylar bugüne sarktı. Okula geldikleri belirtilen üç sol görüşlü öğrenci üniversitenin bulunduğu sokak girişinde kalabalık bir grubun saldırısına uğradı.

Satırlarında kullanıldığı iddia edilen kavgada 2 öğrenci yaralandı. Saldırıda bulunan şahıslar olaydan sonra kayıplara karışırken kafasından, elinden yaralanan öğrenciye ilk müdahale okul doktorundan yapıldı. Bir parmağının kopma noktasına geldiği belirtilen öğrenci ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın ardından polis üniversitede geniş güvenlik önlemleri alırken okul bahçesinde yaşanan olaylarda da 5 öğrenci gözaltına alındı. Fakülteden çıkan sol görüşlü öğrenciler, arkadaşlarının okula gelirken sağ görüşlü öğrencilerin saldırısına uğradığını belirterek, olayları protesto etti. Sol görüşlü öğrenciler daha sonra toplu olarak taksilere binerek üniversiteden ayrıldı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim