Türkiye aşure tatlısı gibi

  • Home
  • Türkiye aşure tatlısı gibi
Türkiye aşure tatlısı gibi
MÜSİAD Başkanı Ömer Bolat, Türkiye'yi aşureye benzetti.Abone ol

Diyarbakır Şubesi 11. Olağan Genel Kurulu toplantısını Genel Başkan Dr. Ömer Bolat'ın katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan MÜSİAD Genel Başkan Dr. Ömer Bolat, Diyarbakır'ın acısını paylaşmak için sağlık sektörü seo TÜSİAD ile aynı gün burada olmalarının güzel bir birliktelik olduğunu söyledi.

Terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıyı kınayan Başkan Bolat, ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar diledi. Yaşananların terörün vahşeti olduğuna dikkat çeken Bolat, nerden gelirse gelsin terörün kötü olduğunu vurguladı.

Türkiye'yi 'Aşure' tatlısına benzeten Bolat, "Aşure'ye tad veren içindeki gıda maddelerinin çoğunluğudur. Onun lezzeti ve tadı ordan geliyor. Türkiye bir Aşure formülüne benziyor, modeline benziyor. İçinde renklerimiz, dillerimiz örf ve adetlerimiz farklı olan çok çeşitli etnik temellerden gelmiş vatandaşlarımız var. Ama hepimizin kabul etmesi gereken; bu insanlar ülkenin asli unsurlarıdır. Birinci sınıf vatandaşlarıdır." diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim