Densiz Rum tenisçi

  • Home
  • Densiz Rum tenisçi
Densiz Rum tenisçi
Rum fanatiklerle kol kola.. Elinde meşaleyle bakın nasıl bağırıyor?Abone ol

Rum tenisçi Marcos Baghdatis'in, YouTube'da yayımlanmakta olan, bir grup fanatik Yunan seyirciyle Türk ve Makedon düşmanı ırkçı sloganlar atarken çekilen görüntüleri büyük tartışma yarattı.

Avustralya Açık 2006'nın finalisti, Avustralya'da multi language seo faaliyet gösteren Yunan taraftar derneği Hellas Fan Club'ın düzenlediği bir mangal partisinde, elinde meşaleyle "Türkler Kıbrıs'dan defolsun" diye bağırırken görülüyor.

Başında, "Marcos Baghdatis, Melbourne Hellas Fan Club'ın düzenlediği barbekü partisinde Türk ve Makedon karşıtı ırkçı sloganlar atıyor. Bir uluslararası yıldız mı, yoksa sadece bir serseri mi?" ibaresinin yer aldığı görüntülerin sonunda, "Marcos, Rum Kesimini mi, Yunanistan'ı mı yoksa uluslararası spor arenasında bir grup serseriyi mi temsil ediyor? Kararı siz verin" deniliyor.



YAPTIKLARINI SAVUNDU

Bu görüntülerin yarattığı polemiğin ardından bir açıklama yayımlayan Baghdatis ise özür dilemedi ve yaptıklarını savundu. Açıklamasında, "2007'ye ait bu videoda ülkem Kıbrıs'ın çıkarlarını savundum ve Birleşmiş Milletler tarafından tanınmayan durumunu protesto ettim" diyen Baghdatis, şimdi turnuvaya konsantre olmak ve herkesten buna saygı duymalarını istediğini söyledi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim