Huzurevinde CESET

  • Home
  • Huzurevinde CESET
Huzurevinde CESET
Polise kapıyı açmakta direndiler. İçeri girdiklerinde şok oldular. Çünkü..Abone olRuhsatsız olarak işletilen bir huzurevinin bahçesinde 86 yaşındaki bir kadının cesedi bulundu... Huzurevi sahipleri, polis gelmeden önce cesedi yatağın altında saklamaya çalıştı. Yaşlı kadının kesin ölüm sebebi Adli Tıp raporuyla kesinleşecek.

İstanbul Ümraniye'de bir apartmanın arka bahçesinde oynayan bir çocuk, huzure missouri seo vi'nde kalan Havva Ak'ın üzeri örtülü cesediyle karşılaştı. Annesine haber verdi. Apartman sakinleri de, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Polis beklenirken huzurevi sahipleri, bahçedeki cesedi içeri taşıdı. Cesedin daha önce bulunduğu yerde olmadığı görülünce polis, huzurevi'nin kapısını çaldı. Ruhsatsız çalışan huzurevi sahipleri kapıyı açmamak için uzun süre direndi.

Huzurevi sahipleri, polisin sorusu üzerine, yaşlı kadını hastaneye kaldırdıklarını söyledi. Polis zorla içeri girerek arama yaptı. 86 yaşındaki Havva Ak'ın cesedi bir yatağın altında, kanlı elbisesi de çamaşır makinesinde bulundu. Havva Ak'ın cesedini inceleyen sağlık ekipleri, Ak'ın vücudunda darp izleri bulunduğunu söyledi.

Huzurevini işleten 3'ü kadın 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltındakiler savcılık sorgusundan sonra serbest bırakıldı. Zanlılar Emniyet'teki ifadelerinde Havva Ak'ın balkondan düştüğünü, Ak'ın öldüğünü anlayınca panik yaptıklarını anlattı.

11 YAŞLI NAKLEDİLİYOR

İstanbul Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerinin incelemesinin ardından Ümraniye'de ruhsatsız olarak faaliyet gösteren huzurevinde kalan 11 yaşlı, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı başka huzurevlerine naklediliyor.

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim