Beşiktaşta büyük sıkıntı

  • Home
  • Beşiktaşta büyük sıkıntı
Beşiktaşta büyük sıkıntı
Beşiktaş'ta teknik direktör Sağlam defans hattını kurmakta zorluk çekiyor.Abone ol

Beşiktaş'ın cumartesi günü İnönü Stadı'nda Kasımpaşı ile oynayacağı Süper Lig maçı öncesi, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam defans hattını kurmakta zorluk çekiyor.

Kart cezası olan Baki Mercimek ve Ali Tandoğan'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş alabama seo ve Mehmet Sedef'in forma giyemeyeceği maç öncesi sakatlıktan yeni kurtulan Gökhan Zan'ın da riske edilmeyeceği öğrenildi.

Genç teknik adamın bu şartlarda savunma hattı için iki tercih kullanması bekleniyor. Bu tercihlerden ilki defansın sağında İbrahim Kaş, orta bölümde İbrahim Toraman ve Cisse, sol kanatta ise İbrahim Üzülmez dizilişinde olması beklenirken, Cisse'den boşalacak olan orta saha mevkinde ise Ricardinho veya Higuain'den biri forma giyebilir. Sağlam, Serdar Özkan'ı savunmanın sağında görevlendirip, orta bölümde İbrahim Toraman ve İbrahim Kaş, sol tarafta ise yine İbrahim Üzülmez'i oynatabilir. Bu görev dağılımında Serdar Özkan'dan boşalacak olan orta sahanın sağ kanadında ise Holosko'yu oynatarak bu bölgedeki açığı kapatmaya çalışacak.

Ertuğrul Sağlam'ın bu iki alternatifi dışında farklı arayışlar içinde olduğuda öğrenilirken, Süper Lig'in ikinci haftasında böyle bir durumla karşı karşıya kalmaları sebebiyle genç teknik adamın sıkıntı yaşadığı ve biran önce savunma hattına alınacak yabancı oyuncunun transfer edilmesi için yönetim kuruluna istediğini yinelediği kaydedildi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim