Mezarda CHP bayrağı

  • Home
  • Mezarda CHP bayrağı
Mezarda CHP bayrağı
Vasiyet mektubu şaşırttı... Vasiyeti üzerine mezarına CHP bayrağı dikildi. Abone ol

Kars'ta geçen yıl Kasım ayında düzenlenen `2'nci Uluslararası Kaz Festivali'nde konuşma yaparken kalp krizi geçiren ve tedavi için geldiği İstanbul'da, masrafını Emekli Sandığı'nın ödeyecek olmasına rağmen pahalı bulduğu özel hastane yerine Cerrahpaşa'da ameliyat olmaya karar veren emekli öğretmen Kemal Gültekin, ameliyat gününü beklerken yaşamını yitirdi. Gültekin'in, vasiyeti üzerine mezarına CHP bayrağı dikildi.

Ardahan Arıcılar Birliği Başkanı ve Ardahan CHP İl Sekreteri olan 3 çocuk babası emekli öğretmen Kemal Gültekin (66), Ka google adwords rs'ta geçen yıl çekimi yapılan başrollerini Tuncel Kurtiz'in oynadığı Reis Çelik'in `İnat Hikayeleri' filminde de rol aldı. Geçen yıl Kasım ayında Kaz Festivali sırasında sahneye çıkarak bir konuşma yapan Kemal Gültekin, sahneden indikten sonra kalp krizi geçirdi. Tedavi için 2 ay önce İstanbul'a gelen ve yeğeni Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan tarafından Memorial Hastanesi'ne yönlendirilen Gültekin, masrafları Emekli Sandığı tarafından karşılanacak olmasına rağmen ameliyatı için istenen parayı fazla buldu ve iddiaya göre "Ben devletin parasını kimseye yedirmem" dedi.

"DEVLETİN PARASINI SAVURANLARA DERS OLSUN"

Buradan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne giden ve ameliyat için gün alan Gültekin, ameliyat gününü beklerken bugün sabaha karşı Esenyurt'taki akrabalarının evinde yaşamını yitirdi. Kalp damarlarında tıkanıklık bulunduğu belirtilen Kemal Gültekin'le ilgili olarak CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, "Kemal Gültekin, örnek dürüst bir insandı. Ardahan'ın en renkli simalarından biriydi. Onu herkes çok severdi. Onun hayatı dürüstlükle özdeşti. Özel hastanelerin çok para istemesinden rahatsız oldu. Devletin parasını korumak uğruna kendini feda etti. Umarım bu olay devletin parasını har vurup harman savuranlar için iyi bir ders olur" diye konuştu.

MEZARINA CHP BAYRAĞI DİKİLDİ

Emekli öğretmen Kemal Gültekin'in cenazesi, Esenyurt Örnek Mahallesi Camii'nde kılınan öğle namazından sonra Esenyurt Yeni Mezarlığı'na götürüldü. CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, CHP İstanbul eski milletvekili Berhan Şimşek, yeğeni Gürbüz Çapan, CHP'liler, sivil toplum örgüt temsilcileri ve öğrencilerinden yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı törende, Gültekin'in vasiyeti üzerine CHP'liler, cenaze mezara konulduktan sonra CHP bayrağını mezarın içinde açtı. Toprağa verilme işlemi bittikten sonra 6 oklu CHP bayrağını mezarın üzerine dikken yakınları dua etti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim