Filmlere taş çıkartan plan

  • Home
  • Filmlere taş çıkartan plan
Filmlere taş çıkartan plan
Döviz bürosu hırsızları 1.5 milyon YTL ile ancak 1 gün kaçabildi!Abone ol

Erenköy Şemsettin Günaltay Caddesi'nde Şahin Baysal'a ait Sentez Döviz bürosunda önceki gün meydana gelen soygunda hırsızlar ince bir plan ve olay öncesinde bir çok defa keşif yaptılar.

Apartman sakinlerinin kendilerini polise ihbar etmemesi için telefon kablolarını söken hırsızlar, görüntülenmemek için south dakota seo ise güvenlik kamerasını etkisiz hale getirdi. Hırsızlar daha sonra döviz bürosunun apartman bölümünde bulunan demir parmaklı camı oksijen kaynağı ile keserek içeri girdi. İçerideki çelik kasayı da oksijen kaynağı ile kesen hırsızlar kasada bulunan paraları ve altını alarak kaçtı. Olay sonrası operasyon düzenleyen polis ekipleri dev soyguna karıştığı öne sürülen 18 kişiyi yaklaşık 1.5 milyon YTL ile birlikte gözaltına aldı.

Aralarında yabancı kadınlar da var

Birçok adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenleyen polis, olayla ilgili olarak yabancı uyruklu kadınların da aralarında bulunduğu 18 kişiyi gözaltına alındı.

Suç örgütü elebaşı konumunda bulunan 2 kişinin de aralarında olduğu şüphelilerle birlikte, olayda kullandıkları çeşitli aletler ile çalınan para ve eşya da ele geçirildi.

Döviz bürosuna, yanındaki apartman bölümünde bulunan demir parmaklıkları keserek giren kişiler, apartmana gelen telefon kablolarını söküp güvenlik kamerasını da etkisiz hale getirmişti. Hırsızlar, daha sonra da oksijen kaynağı ile açtıkları kasadaki 350 bin dolar, 180 bin avro, 300 bin YTL ile bir miktar ziynet eşyasını çalarak kaçmıştı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim