CHPli Anadol gürledi

  • Home
  • CHPli Anadol gürledi
CHPli Anadol gürledi
CHP'den Erdoğan'a tepki. Anadol'a göre Başbakanın kafası karışık.Abone ol

CHP’li Anadol, Başbakan Erdoğan’ın türban sorununun çözüme yönelik açıklamalarıyla ilgili “Meydan Larousse bakması bile onun kafasındaki karışıklığı ortadan kaldıramıyor. ‘Anayasa’ya gerek yok, bir cümle lazım’ diyor. Ne o cümle, onu söyle?” dedi.

CHP Grup Başkanveki airbnb reklam li Kemal Anadol, “Başbakan Erdoğan’ın İspanya’da başka, Ankara’da başka konuştuğunu, kafasının karışık olduğunu” ileri sürdü.

Anadol, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. CHP’li Anadol, şöyle konuştu:

“Sayın Başbakan, gelir gelmez, kendi kendini tekzip etti. İspanya’da söylediğini, havaalanında yalanladı. Onun için Başbakan ve AKP bir netleşsin. Bu konuda görüşlerini söylesinler. O cümle neymiş biz de öğrenelim. Bize sormayın, Sayın Başbakan’a sorun. Yani şifreli konuşmaktan vazgeçsin. Karnından da konuşmasın. Açık konuşsun. İspanya’da başka, Ankara’da başka konuşmasın. CHP olarak görüşlerimiz net. Onlara karşı söyleyeceğimizi de söyleriz.”

Anadol, Başbakan Erdoğan’ın türban ve başörtüsünün tanımını açıklarken Meydan Larousse ile sözlüklerden alıntı yaptığının hatırlatılması üzerine de “Larousse bakması bile onun kafasındaki karışıklığı ortadan kaldıramıyor. ‘Anayasa’ya gerek yok, bir cümle lazım’ diyor. Ne o cümle, onu söyle? Nereye bakarsa baksın Sayın Başbakan’ın kafası karışık” diye konuştu.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim