İtfaiye brandası ÖLDÜRDÜ

  • Home
  • İtfaiye brandası ÖLDÜRDÜ
İtfaiye brandası ÖLDÜRDÜ
Evde yangın çıktı. İtfaiye branda açtı. Aileden 3 kişi brandaya atladı ve korkunç son gerçekleşti. Abone ol

Diyarbakır'da meydana gelen yangında aile faciası yaşandı. Sabah saatlerinde Ofis semti Ekinciler Caddesi'nde bir evde çıkan yangında aynı aileden 3 kişi öldü, 1 kişi ise zehirlenerek hastaneye kaydırıldı. Görgü tanıkları dumandan zehirlenen karı - koca ve çocukların itfaiyenin açtığı brandaya güvenerek atladığını ancak yere düştüğünü iddia etti.

Kentin en işlek semti o colorado seo lan Ofis Ekinciler Caddesi üzerinde bulunan Hatıralar Apartmanında saat 06.30 sıralarında bir patlama sesinden sonra başlayan yangın bir anda evi sardı.

Çevredeki vatandaşlar polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaye ekibi ve ambulanslar sevk edildi.

Yangının devam ettiği eve vatandaşlar kendi imkanlarıyla müdahale ederken, ev tamamen alevlere teslim oldu.

Yangından kurtulmak için feryat eden ev sakinleri itfaiyenin açtığı bırandanın üzerine atlamaya çalıştı, ancak bina arasında balonun iyi açılmaması nedeniyle aşağıya atlayan anne 59 yaşındaki anne Cihan Pekdoğanve  çocukları 35 yaşındaki Murat Cem ve 39 yaşındaki  Oya  ile baba 65 yaşındaki Mehmet Pekdoğan yere çakıldı.

Ağır yaralanan yaralılar olay yerindeki ambulanslarla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılırken, Anne Cihan Pekdoğan oğlu Murat Cem Pekdoğan kızı Oya Pekdoğan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Ağır yaralanan baba Mehmet Pekdoğan ise ameliyata alındı. Öte yandan Cihan Pekdoğan'ın binadan atladığı sırada balonu açmaya çalışan itfaiye memuru Cevdet Günoğlu'nun üzerine düşmesi üzerine itfaiye eri de yaralandı.

3 kişinin hayatını kaybettiği 1'i itfaiyeci 2 kişinin ağır yaralandığı yangına müdahale etmek için olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin tazikli suyu aşırı soğuk nedeniyle donması ve bina arasında itfaiye araçlarına girememesi nedeniyle ekipler yangına 100 metre uzaklıkta müdahale etmek zorunda kaldı.

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim