Ulusoy şok oldu

  • Home
  • Ulusoy şok oldu
Ulusoy şok oldu
Futbol federasyonunda "seçim" oylaması vardı. Oylama sonucu Ulusoy'un kaderini belli etti...Abone ol

Ankara'da yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, TFF Yönetimi'nin yenilenmesi için 14-15 Şubat tarihlerinde seçim yapılması kararı alındı. Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy’un bir ay sonraki genel kurulda adaylığını koymayacağı öne s seo new york ürüldü.

İstanbul Bakırköy 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin atadığı “İhtiyati Tedbir” kurulunun kararı doğrultusunda yapılan Futbol Federasyonu Olağan Genel Kongresi tamamlandı. Kongre'den "EVET" çıktı. Yani delegeler "seçime evet" dedi.

OYLAMA SONUÇLARI    KULLANILAN OY SAYISI      241  KABUL :      192 RET :        48

FIFA'DAN GÖZLEMCİ

Fifa'da kongreye onursal asbaşkanı ile gözlemci statüsünde katıldı. Onursalbaşkan yaptığı konuşmada, "Seçim oylaması TFF'nin iç meselesidir. UEFA ve FIFA müdahil değil, sadece gözlemci olarak bulunuyor. Şunu söylemem gerekirse seçimler, şeffaf, açık ve net bir oylama süreci yaşandı" dedi.

Bağımsız olmadığını bilmiyorlarmış

Soruları da yanıtmayan asbaşkan, "TFF'nin bağımsız statüde olmadığını, bir kanuna tabii olduğunu daha önceden bilmiyorduk. Bu durumu değiştirmek için TFF ve spordan sorumlu bakan ile birlikte çalışıyoruz. Bağımsız bir ana statü hazırlansın diye dirsek temasındayız" dedi.

OLAĞAN GENEL KURUL NİYE TOPLANDI?

Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim