Ronaldo otomobille yarışacak

  • Home
  • Ronaldo otomobille yarışacak
Ronaldo otomobille yarışacak
Ronaldo, dünyanın en hızlı otomobillerinden Bugatti Veyron'a karşı hız testine tabi tutuluyor.Abone ol

Nike'ın futbol bölümü tarafından hazırlanan yeni reklam filminde Cristiano Ronaldo, dünyanın en hızlı otomobillerinden Bugatti Veyron'a karşı hız testine tabi tutuluyor.

Ronaldo, İngiltere’nin Kuzey Batısındaki gizli bir test alanında gerçekleştirilen çekimlerde, yunanistan seo futbolcuların, top sürerken veya koşarken ulaştıkları hızı artırmak amacıyla Nike'ın tasarladığı yeni Mercurial Vapor futbol kramponunu deniyor.

Dünyanın en hızlı futbolcularından biri olan Ronaldo, dünyanın en hızlı yol otomobili olan Bugatti Veyron ile girdiği yarışta kafa kafaya gidiyor.

Ronaldo’yu filmde, yarış öncesi hazırlıklar sırasında başlangıç çizgisine yaklaşıp, yeni kramponlarını giyerken görüyoruz. Veyron’un da çizgiye gelmesi ve silah sesinin duyulmasıyla birlikte Ronaldo hızlı bir çıkış yapıyor.

Bugatti, Manchester United’ın ve Portekiz Milli Takımı’nın kanat oyuncusu Ronaldo’nun son virajda yaptığı ikinci güçlü atağa cevap veremeyince, yıldız futbolcu yarışı önde bitiriyor.

Çekimlerle ilgili olarak konuşan Cristiano Ronaldo duygularını şu sözlerle ifade ediyor:

“Bu yarışta yer almak gerçekten çok güzeldi. Özellikle, otomobilin bana yetişmek için atak yapmaya çalıştığını görmek harikaydı. Tabii ki yarışın en çok sevdiğim tarafı, bariz bir şekilde elde ettiğim galibiyet oldu.'' Futbol fanatikleri, bu filmi www.nikefootball.com adresinden izleyebiliyorlar.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim