Beton tasarım yarışması

  • Home
  • Beton tasarım yarışması
Beton tasarım yarışması
Yarışma, mimarlık, mühendislik ve tasarım öğrencilerine açık... Kazanan yurt dışında master programına katılacak. Abone ol

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından düzenlenen ''Beton Tasarım Yarışması 2007-2008'' için başvurular başladı.

Yar arkansas seo ışma mimarlık, mühendislik, tasarım ve ilgili disiplinlerden her öğrenciye açık olacak. Yarışmayı kazananlar Belçika'da 6 günlük uluslararası master programına katılacaklar.

Bu yılki konusu ''Gizli Kalmış Performans'' olarak belirlenen yarışma, Türkiye'nin yanı sıra Belçika, Almanya, Hollanda, Norveç ve İsveç'te aynı anda yapılacak.

Türkiye'den ve diğer katılımcı ülkelerden kazananların devam edeceği Beton Tasarım Master Classın (Master Programı) ise 3-9 Ağustos 2008 tarihleri arasında Belçika'da yapılacak.

Türkiye'den yarışmaya davet edilmeye hak kazananların yol, konaklama ve program maliyetleri birlik tarafından organize ve finanse edilecek. Ayrıca her katılımcı ülkede 4 bin Avro tutarındaki toplam para ödülü de kazanan 3 proje arasında paylaştırılacak.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim