Gençliğe AB aşısı

  • Home
  • Gençliğe AB aşısı
Gençliğe AB aşısı
Kartal Belediyesi'nden gençleri AB'ye hazırlama semineriAbone ol

“GENÇLİĞİMİZİ AB YOLUNDA BİLGİLENDİRME” Konulu Eğitim Semineri, 16 ve 17 Ocak 2008 tarihlerinde iki gün boyunca, 10.00 – 12.00 Saatleri arasında, Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Kartal Be lowa seo lediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nce düzenlenen ve Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi’nin konuşmacı uzman danışmanları desteğiyle, Kartal ilçe sınırları içerisindeki ilköğretim ve lise öğrencilerine yönelik eğitim seminerine, iki günde 500’den fazla öğrenci ve 50 öğretmenin yanı sıra konuşmacı olarak; AB Bilgilendirme Uzmanları (Public Information Officer) M. Caner DEMİR ve Sırma SÜREN katılacaklar.

Konuşmacılar, Brüksel Gezi Ödüllü AB Bilgi Yarışması’nın tanıtımı, AB’nin Gençlik ve Eğitim Programları olan Gençlik, Leonardo da Vinci, Commenius gibi hali hazırda lise öğrencilerinin faydalanabileceği ve Erasmus gibi ilerki yıllarda faydalanabilecekleri programlarla ilgili bilgilerin yanı sıra, AB’nin kuruluşu, AB’ye üye ülkeler ve Türkiye-AB İlişkileri gibi temel bilgiler hakkında da öğrencileri bilgilendirecekler.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim