Firmalara Logo kolaylığı

  • Home
  • Firmalara Logo kolaylığı
Firmalara Logo kolaylığı
Logo'dan bordro çözümleri ile yasal mevzuata tam uyumlu yazılımlarAbone ol

LOGO Yazılım, 01.01.2008 tarihinden itibaren elde edilecek ücretlerin vergilendirilmesinde geçerli olan ‘Asgari Geçim İndirimi Uygulaması’ ile ilgili, Aralık 2007 içerisinde bordro ürünlerindeki yasal düzenlemeleri gerçekleştirerek firmaların kullanımına sundu.

‘Sürekli İnovasyon’ vizyonuyla, Türk Yazılım Sektörü'nün sürükleyici, yenilikçi lideri olan LOGO Yazılım, ilklere imza atmaya devam ediyor. LOGO Yazılım, 01.01.2008 tarihinden itibaren elde edilecek ücretlerin vergilendirilmesinde geçerli olan ‘Asgari Geçim İndirimi Uygulaması’ ile ilgili, Aralık 2007 içerisinde bordro ürünlerindeki yasal düzenlemeleri gerçekleştirerek firmaların kullanımına sundu.

Uyumsuz Kalmayın!
LOGO İnsan Kaynakları ve Bordro kullanıcıları, ‘Asgari Geçim İndirimi Uygu connecticut seo laması’ ile ilgili, yasal değişikliklere zamanında uyum sağlamanın rahatlığını yaşamanın yanı sıra, sürekli gelişen yeni ürün özellikleri ile de daha verimli çalışmanın avantajını yaşayacaklar.

Hızlı ve Hatasız Operasyonlar...
LOGO’nun kullanıcılarına sunduğu yeni özellikler arasında; yasal mevzuata tam uyumun yanı sıra, İş Akışı ve Görev Zamanlayıcı da bulunuyor.

‘İş Akışı’ özelliği sayesinde; İnsan Kaynakları kullanıcıları arasındaki iş akışları ve onay mekanizmalarında otomasyon sağlanıyor. "Belli bir tutarın üzerindeki borç taleplerinde İnsan Kaynakları Direktörü'ne bir uyarı gitsin" veya "Tüm izin talepleri önce İnsan Kaynakları Müdürü'nün ekranına düşsün" gibi çok çeşitli tanımlamalar sayesinde insan kaynakları kullanıcıları operasyonlarını daha hızlı ve hatasız yürütüp, süreçlerini planlı, denetlenebilir ve izlenebilir hale getiriyorlar. Tüm bu faydalar sonucunda verimlilik artışı sağlanırken işlem maliyetleri en aza indiriliyor.

Vakit ve Nakitte Tasarruf!
‘Görev Zamanlayıcı’ özelliği ile, İK kullanıcıları gün içinde yapılması gereken pek çok rutin operasyonel işlemi otomatik hale getirerek zaman tasarrufu sağlayıp, daha stratejik işlerine yoğunlaşabiliyorlar. Görev Zamanlayıcı sayesinde çeşitli görevler tanımlanabiliyor. Böylece görevleri takvime bağlayarak, belirlenen zamanda otomatik olarak çalışabiliyor. Görev Zamanlayıcı üzerindeki görevlerin her noktasında işlemlerin başlaması ve tamamlanması durumunda uyarı verilmesi sağlanıyor, görevin tamamlanmasıyla birlikte bütün sonuçlar ilgiliye/ilgililere e-mail veya SMS ile gönderiliyor.

Böylelikle İK kullanıcıları işlemlerin başında beklemek zorunda kalmadan, bütün işlemlerle ilgili log bilgilerini, tarihçeleri, toplam sonuçlanma sürelerini görebiliyorlar. Görev Zamanlayıcı’nın ‘hatırlatma’ özelliği sayesinde yapılması gereken işlerle ilgili olarak kullanıcılar zamanında uyarılıp ilgili işleme kolayca ulaşabilmeleri sağlanıyor; "Aylık sigorta prim bildirgesini her ayın 3'ünde hatırlat" vb. görevler tanımlanarak takip ediliyor. IK kullanıcıları, Görev Zamanlayıcı’nın içerisindeki ‘LOGOMESAJ’ penceresini kullanarak firma içinde birbirleriyle mesajlaşabilir, böylelikle işlerini çok daha hızlı yürütebilirler. Kullanıcılar, bu özellikler sayesinde kısa sürede maliyet avantajını da elde ediyorlar.

Logo’dan Tam Destek!
Logo İş Ortakları veya satış temsilcileri, hangi bordro ürün ve versiyonlarının ‘Asgari Geçim İndirimi Uygulaması’nı desteklediği konusunda kullanıcılara istedikleri zaman bilgi vermektedirler.



Kategori : EKONOMİ
Whatsapp İletişim