Capellonun başı dertte

  • Home
  • Capellonun başı dertte
Capellonun başı dertte
İngiltere milli Takımının başına getirilen İtalyan teknik adamın başı dertte. Abone olGeçtiğimiz hafta İngiltere Milli Takımı teknik direktörlüğüne getirilen İtalyan teknik adam Fabio Capello'nun, ülkesi İtalya'da vergi yolsuzluğu yaptığı iddia ediliyor.

İngiliz SKY TV'nin bir son daki missisippi seo ka gelişmesi olarak verdiği habere göre, İngiltere Milli Takımı teknik direktörü Fabio Capello, ülesi İtalya'da vergi yolsuzluğu yapmakla suçlanıyor.

Teknik direktör Fabio'nun vergi yolsuzluğu yapmakla suçlandığı dakikalarda, Başbakan Gordon Brown ve muhalefet lideri David Cameron, vergi yasası ve vergi verenlerle ilgili sorunları parlamentoda tartışıyordu.

Steve McClaren'ın işine geçtiğimiz ay son veren İngiltere Futbol Federasyonu (FA), milli takım teknik direktörlüğüne Fabio Capello'yu getirmiş ve 61 yaşındaki teknik adamla 4.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

DAHA ÖNCE SORGULANMIŞTI

İtalya'nın Napoli Savcılığı, yaklaşık bir yıldır dinlenen telefon konuşmalarından elde ettiği bilgiler ve bu veriler ışığında, 2004-05 sezonundaki maçların izlenmesi neticesinde, 18 maçta şike şüphesi ortaya çıkarmış ve teknik adam Fabio Capello'da sorgulamıştı.

Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim