Çınaraltı şiir gecesi

  • Home
  • Çınaraltı şiir gecesi
Çınaraltı şiir gecesi
İlköğretim ve lise öğrencileri ailelerine ve öğretmenlerine şiir ziyafeti çektiler. Abone ol

Çınar Koleji tarafından geçen yıl ilki düzenlenen ‘Çınaraltı Şiir Gecesi’nin ikincisi görkemli bir katılımla gerçekleştirildi.

Çınar Eğitim Kurumları’nın 13. yılını geride bıraktı google da üst sıralara çıkmak ğını, velileriyle ve öğrencileriyle her gün daha da büyüdüğünü belirten Çınar Koleji Genel Müdürü Mehmet Baran, velilerin büyük katkıları olduğunu, bu nedenle velilerin bu emeklerine layık olmak için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Program Çınar Koleji müzik korosunun seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla devam etti. Daha sonra Çınar Koleji’nin ilköğretim ve lise öğrencileri, salondakilere unutulmaz bir şiir ziyafeti sundular.

Necip Fazıl’ın ‘Anneciğim’ şiirinden Mehmet Akif’in ‘Kocakarı ile Ömer’ine, Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ‘Bursa’da Zaman’ şiirinden Attila İlhan’ın ‘Osmanlı Kasidesi’ne; Cahit Zarifoğlu, Sezai Karakoç, Yahya Kemal, Muhammed İkbal’den William Wordsworth’a kadar çok geniş bir yelpazeden dinleyicilerin beğenisine sunulan şiirlere hazırlanan fonlar ve klipler de geceye başka bir renk kattı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim