Sevgi dolu fotoğraflar

  • Home
  • Sevgi dolu fotoğraflar
Sevgi dolu fotoğraflar
Boyner mağazalarının düzenlediği fotoğraf yarışması sonuçlandı.Abone ol

Boyner Mağazaları’nın Fotoğraf Dergisi ile birlikte bu yıl 2.’sini düzenlediği “Sevgi” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Türkiye çapında, amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik olarak düzenlenen ve 1500 adet çalışmanın katıldığı yarışmada, hayatımıza anlam anti seo çalışması katan sevginin her türü fotoğraf karelerinde somutlaştı.

Photo Digital Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Serkan Bakır, Fotoğraf Dergisi Yayın Yönetmeni Nadir Ede, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Sabit Kalfagil, dünyaca ünlü fotoğraf sanatçıları İzzet Keribar, Halim Kulaksız, İbrahim Zaman gibi fotoğraf sanatına gönül vermiş sanatçılar, yayıncılar ve akademisyenlerden oluşan seçici kurul; yarışmaya katılan çalışmalar arasından seçim yaptılar.
Değerlendirme sonucunda yarışmaya İstanbul’dan katılan Omar Özenir birinci, Aydın’dan katılan Fatma Yakan ikinci ve Ankara’dan katılan Mehmet Turgut üçüncü oldular.

İlk üç dereceye giren yarışmacılar sırasıyla 5.000, 4.000 ve 3.000 bin YTL’lik para ödülü kazanırken, Mehmet Turgut, Ahmet Karaca ve Enver Şengül’ün çalışmaları mansiyon ile ödüllendirildi.Yarışmaya katılan 1500 adet çalışmanın 33 tanesi de 21-27 Ocak tarihleri arasında Boyner İstinyePark Mağazası’nda düzenlenecek olan sergide yer almaya hak kazandılar.



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim