Kadir İnanır kambur oldu

  • Home
  • Kadir İnanır kambur oldu
Kadir İnanır kambur oldu
Kadir İnanır kambur ve dişleri çürük bayram rolünde..Abone ol

Amasya'da çekimlerine başlanan ve başrolünde Kadir İnanır'ın oynadığı ''Son Cellat'' filminin çekimlerine Amasyalılar yoğun ilgi gösteriyor.

Yavuz Selim Meydanı'nda çekimlerin yapıldığı film setine gelen vatandaşlar, cep telefonlarının kamera missouri seo larıyla film setini ve Kadir İnanır'ı görüntülemeye çalıştılar. Vatandaşların ilgisi set ekibinin zaman zaman sıkıntı çekmesine neden oldu.

Filmde, seyircisinin karşısına bugüne kadar canlandırdığı karakterlerin aksine kambur, dişleri çürük ''Bayram'' adlı karakterle çıkacak Kadir İnanır, gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Gazetecilerin, son yılların en soğuk kışını geçiren kentte ''Soğuk havadan etkilendiniz mi?'' sorusuna İnanır, ''ben bundan çok daha zor şartlar altında, doğanın en acımasız olduğu yerlerde filmler çektim. Bu soğuk beni etkilemez, ama setteki arkadaşlarım etkileniyor'' yanıtını verdi.

İnanır, ''Son Cellat''ın çok ciddi bir yapım olacağına inandığını, çok konuşulacağını ve tartışılacağını belirtti. Yapımcılığını Mustafa Şen'in üstlendiği, Atilla Saral, Jülide Kural gibi isimlerin de rol aldığı filmin çekimleri kent merkezinin yanı sıra E Tipi Kapalı Cezaevi'nde de yapılacak.



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim