İşte O KÜFÜRBAZ yazar

  • Home
  • İşte O KÜFÜRBAZ yazar
İşte O KÜFÜRBAZ yazar
Özkök "küfürbaz yazardan" dert yandı. Ama o yazar bakın hangi gruptan çıktı.Abone olHürriyet Gazetesi'nin tepe yöneticisi Ertuğrul Özkök bugünkü köşe yazısında "küfürbaz" bir yazardan şikayet ediyor. "Ekmeğini hakaretten, insanları aşağılamaktan çıkaran bir arkadaşımız" diyerek, yazarın ismini vermeyeceği notunu düşüyor. Ama biz isim vereceğiz, o "küfürbaz" yazarın ad hostel reklam ını yazacağız.

Önce Özkök'ün sinirlenme nedenine bir gözatalım. "Küfürbaz" ilan ettiği bu yazarı köşe yazısına taşıma nedeni Güldal Mumcu ile ilgili yazdıkları... Şu sözlerine sinir olmuş Özkök;

"Bana en çok kibirler sultanı/Smokinler ecesi Güldal Mumcu’yu hatırlatıyor.Eşlerinin Eşi olmak dışında bir işleri ve neredeyse Eş Duruşu dışında bir işleri ve Eş Duruşu dışında duruşları olmayan bu kadınları Meclis’e taşımak CHP’ye ne kadar yakışıyorsa, işte DTP’ye de o kadar yakışıyor."

Bu tanımlamayı "abuk-subuk bir teşbih" diye tanımlayan Özkök yazarla ilgili şunları söylüyor; "Ekmeğini hakaretten çıkaranların bile bir insaf sınırı olmalı. Elimde olmadan, bu süfli egonun arkasında, onun kadar süfli bir kıskançlığın bulunduğunu düşünmeye başlıyorum."


Ertuğrul Özkök'ün "küfürbaz" ilan ettiği ve bunu da "kıskançlığına" bağladığı yazar kim dersiniz? Çok uzaktan biri değil, kendi grubundan...  Radikal'ın kadın yazarlarından... Özkök'ün açıklamadığı o ismi biz açıklayalım; Perihan Mağden...

Mağden'in o yazısı 12 Ocak tarihinde yayınlandı. Başlığı da "





Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim