Diziler için uçuyorlar

  • Home
  • Diziler için uçuyorlar
Diziler için uçuyorlar
Dizi sektörü sivil havacılığı da beslemeye başladı. Havadan çekimler onlara yaradı.Abone ol

Son yıllarda dizi ve film çekimlerinin hızla artmasıyla havadan çekim ve hızlı taşıma işleri için havacılık sektörüne olan talebin de yükseldiği belirtildi.

Bünyesindeki helikopterlerle ticari hava-taksi, turistik gezi uçuşu, foto new mexico seo ğraf çekimi ve VIP taşıma gibi hizmetler veren Yaşar Havacılık'ın Kaptan Pilotu Şefik Başeğmez, iş dünyasından turizme, sağlıktan sanata çok geniş bir yelpazeden müşteriye hizmet verdiklerini belirtti.

Başeğmez, sivil havacılık sektörüne son yıllarda sinema ve dizi sektörlerinden de talepler gelmeye başladığına dikkati çekti. Film ve dizilerde havadan çekimlerin tercih edilmeye başlandığını kaydeden Başeğmez, hemen tüm iddialı yapımlarda helikopterlerin kullanılmaya başlandığını söyledi.

Ayrıca bu yapımlarda oynayan ve az vakte sahip olan bazı oyuncuların taşıma hizmetlerinin de sektörün iş hacmini artırdığını dile getiren Başeğmez, ''Helikopterler taşıma ve VIP hizmetinin yanında havadan fotoğraf ve görüntü çekimleri için de yoğun biçimde kullanılıyor. Son dönemde dizilerin talepleri dikkati çekiyor. Biz de son olarak Chris Nahon'un yönettiği ve ünlü aktör Jean Reno'nun baş rolünü oynadığı Kurtlar İmparatorluğu filminin Kapadokya'daki çekimlerini yaptık'' dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim