Parti çığrından çıktı

  • Home
  • Parti çığrından çıktı
Parti çığrından çıktı
16 yaşındaki gencin partisine 500 kişi geldi, komşular polis çağırdı...Abone ol

Avustralya’da, ailesinin tatile çıkmasını fırsat bilen 16 yaşında bir genç, evinde verdiği partinin davetini internet aracılığıyla yapınca, tam 500 kişiyi ağırlamak zorunda kaldı. Bir süre sonra çığırından çıkan parti nedeniyle komşular polis çağırdı. Çevreye tam 1 ebay seo 8 bin dolarlık zarar verildi.

Evde parti vermek, gençlerin gözde etkinliklerinden. Ancak bu tip durumlarda bazen yaşanan beklenmedik gelişmelerin sonu 18 bin dolar ceza ödemeye kadar gidiyor. Örnek, 16 yaşındaki Avustralyalı Corey Delaney...

16 yaşındaki genç, ailesinin tatile gitmesini fırsat bilip parti vermeye karar verdi. Arkadaşlarını da MySpace adlı internet sitesi aracıılığıyla haberdar etti.
Davete 500 kişinin katılması işleri çığrından çıkardı. Komşular, gürültüden şikayetçi olup polisi aradı. Partiye davetsiz gelen polis, gençler tarafından şişelerle karşılandı. Çevredeki evlerin bahçeleri de çılgın gençlerin eğlencesinden nasibini aldı. Ancak 30 polis, bir helikopter ve bir polis köpeği timinin sıkı çalışmasıyla parti sona erdi.

Çılgın gencin sosyal çevresinin çok geniş olduğunu belirten ailesi, yaşananlar nedeniyle üzgün.

Yerel medyaya verdiği demeçlerde üzgün olduğunu belirten ve gelişmelerin ardından evden kaçan Corey Delaney evinin yakınlarında polis tarafından gözaltına alındı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim