Alex bir puana sevindi

  • Home
  • Alex bir puana sevindi
Alex bir puana sevindi
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex, İBB karşısındaki bir puanı sevindirici bulduAbone ol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex, sakatlığıyla ilgili bir sorunu kalmadığını ve bir aksilik olmazsa, Gaziantepspor maçında sahada olacağını söyledi.

Alex, FB TV'deki ''Kaptan Köşkü'' programında soruları yanıtladı. Henüz sahaya inip takımla birlikte çalışma yapmadığını, ancak çalışmalarını ağrısız, sızısız bir şekilde sürdürdüğünü belirten Alex, ''Daha önce öngörülen şekilde, bir aksilik olmadığı takdirde Gaziantepspor ile yapılacak lig maçında sahadayım'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kaldıkları lig maçıyla ilgili görüşleri de sorulan Alex, oyun içinde kazanmak için gerekli şeyleri saha içinde gösteremediklerini, bu nedenle alınan 1 puana sevinmeleri gerektiğini kaydetti.

5 dakikalık oyun yetti

Sadece rhode island seo 85. dakikadan sonra iyi futbol oynadıklarını ifade eden Brezilyalı futbolcu, şöyle konuştu:

''Rakibimiz daha çok kendini savunup,kontrataklarla pozisyon yaratmaya çalıştı. Duran bir toptan ve kontrataktan gol buldular. Bizim takımımız 85. dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyup 5 dakika oynadı. Maçın gelebileceği en iyi yer de zaten maçın bittiği skordu. O yüzden, bu kötü oyuna ve oyun içindeki olumsuzluklara rağmen, alınan bir puanın kutlanması gerektiğini düşünüyorum, çünkü bu oyuna, alınan 1 puan yeterli.''

Fortis Türkiye Kupası'ndaki Şanlıurfaspor ve Alanyaspor maçlarına da değinen Alex, her şeyin kendi ellerinde olduğunu, bu iki maçı kazanıp kupada hedeflerine doğru yürümek istediklerini söyledi.

Hava şartlarını da yenmemiz lazım

Ligde şampiyonluğa giden bir ekip olduklarını, bu nedenle hava koşulları zorlu olsa da bununla baş etmeleri gerektiğini dile getiren Alex, şöyle devam etti:

''Önümüzdeki maçlarda saha ve hava şartları bizler için zor olabilir ama biz bunları geçmek zorundayız. Şampiyonluğa giden bir ekibiz. Evimizde oynadığımız son maçta, istemediğimiz bir sonuç aldık. Bu bize, bundan sonra özellikle dışarıda oynayacağımız maçları kazanma zorunluluğu getiriyor. Bu yüzden, her türlü zorluğu geçip, maçları kazanmamız lazım. Gaziantepspor maçı, her zamanki gibi zor bir maç. Gaziantepspor gerek İstanbul'da, gerekse deplasmanda oynadığımız maçlarda bize her zaman aynı zorluğu göstermiş bir ekip. O nedenle, yaşayacağımız zorluğu biliyoruz.''

Sevilla karşısında şansımız var

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yapacakları Sevilla maçı konusunda da Brezilyalı futbolcu görüşlerini, ''Sevilla'nın ligde sıkıntılı bir durumda olduğunu görebiliyoruz. Onların orada, bizim burada yaşadığımız zorluklar var. 1 ay sonra durumlar farklı olabilir. Oyuncuların o andaki performansları, sağlık durumları önemli olur. 1 ay sonra başka bir kulvarda mücadele edeceğiz. Ben takımımızı tüm kulvarlarda hazır görüyorum'' şeklinde açıkladı.

Kupada tur atlarız

Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısına, kendi sahalarında kötü bir başlangıç yaptıklarını, ama bunu gelecek maçlarda telafi edeceklerine ve eksikleri giderdikten sonra iyi bir duruma geleceklerine inandığını anlatan Alex, sözlerini şöyle tamamladı:

''Şu an Sivasspor lider, ama önümüzdeki haftalarda biz de maçlarımızı kazandıkça, durumumuzu daha iyi yere getirmeye ve en tepede olmaya çalışacağız. Fortis, Türkiye Kupası'nda iki maçı alırsak, tur atlarız. Şampiyonlar Ligi için ise önümüzde daha 1 ay var. O zamana kadar hem hazırlanma süresi, hem de oynayacağımız maçlar var.''



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim