Carrusca göz doldurdu

  • Home
  • Carrusca göz doldurdu
Carrusca göz doldurdu
Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Carrusca Sarıyer karşısında yıldızlaştıAbone ol

Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'ndaki üçüncü maçında Sarıyer'i 3-0 yenen Galatasaray, adını bir üst tura yazdırma yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Grubundaki ilk iki maçında 4 puan toplayan sarı-kırmızılı ek new jersey seo ip, Sarıyer galibiyetiyle puanını 7'ye çıkartırken, grupta maç fazlasıyla da Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un üzerinde liderlik koltuğuna oturdu.

HASAN ŞAŞ'IN ŞANSSIZLIĞI

Sarıyer maçının ilk dakikalarında sakatlanan Hasan Şaş, karşılaşmaya devam edemeyerek büyük şanssızlık yaşadı. Henüz 2. dakikada Sarıyerli defans oyuncusu Niyazi'nin müdahalesiyle yerde kalan Hasan, sedyeyle çıkarıldığı saha kenarında yapılan tedavisi sonrası oyuna dönse de kısa bir süre sonra maçtaki yerini Mehmet Topal'a bırakmak zorunda kaldı.

CARRUSCA GÖZ DOLDURDU

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın Sarıyer karşısında ilk 11'de sahaya sürdüğü Adrian Carrusca, sergilediği performansla göz doldurdu. Sarı-kırmızılı takımda adı sık sık gönderilecek oyuncular arasında gösterilen Arjantinli futbolcu, saha içindeki mücadelesiyle övgü alırken, şık hareketlerinin ardından Ümit'e verdiği gol pası da alkış topladı.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim