Fenerbahçede Alex sevinci

  • Home
  • Fenerbahçede Alex sevinci
Fenerbahçede Alex sevinci
Fenerbahçe'de Brezilyalı kaptan Alex'in hazır durumda olduğu açıklandı. Abone ol

Fenerbahçe'de, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Alex'in hazır durumda olduğu açıklandı.

Kulüp doktoru Piyer Arzuman, sakatlıkları bulunan oyuncu hotel reklam lar Alex, Serdar ve Deniz'in son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Arzuman, Alex'in sol alt baldır kaslarında bir sakatlığının bulunduğunu dile getirerek, ''Bunun tedavisiyle birlikte, genel olarak kas güçlendirici çalışmalarını Alex'le yaptık. Alex hazır durumda'' dedi.

Serdar'ın sağ ve sol kas denge durumuna bakarak iyi olduğunu gördüklerini vurgulayan Arzuman, ''Bugünden itibaren normal kaleci antrenmanlarına başladı. Biz bugünkü durumu şubat ayının ilk haftası olarak hesaplıyorduk. Ancak Serdar'ın iyi çalışması ve tedaviye çabuk cevap vermesi, bize daha erken katılmasını sağladı ''ifadesini kullandı.

Arzuman, koşularını sürdüren Deniz'in önümüzdeki günlerde çekilecek MR'ının sonucuna göre, topla ve genel çalışmalara başlayacağını ve oyuncunun takıma en kısa sürede döneceğini sözlerine ekledi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim