Sevgilisini vurup intihar etti

  • Home
  • Sevgilisini vurup intihar etti
Sevgilisini vurup intihar etti
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kız arkadaşını silahla yaralayan genç, intihar etti. Abone ol

Alınan bilgiye göre, Orhan Demircioğlu (25), konuşmak için kız arkadaşı Zahide S'yi (21) Şehit Vedat Kocadallı Mahallesi'ndeki evlerine çağırdı.

Demircioğlu ile Zahide S. arasında bir süre sonra henüz bilinmeyen nede airbnb reklam nle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine evdeki pompalı tüfekle, Zahide S'yi ayağından yaralayan Demircioğlu, daha sonra balkona çıkarak intihar edeceğini söyleyip rastgele ateş açmaya başladı.

Güvenlik güçleri ev çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Baykal Yorulmaz ise Demircioğlu'nu ikna etmeye çalıştı. Kız arkadaşının ailesinin olay yerine gelmesini isteyen Demircioğlu, 4 saat süren ikna çabalarının sonuçsuz kalması üzerine balkonda boğazına dayadığı pompalı tüfekle intihar etti.

Olay sonrası güvenlik güçleri eve girerken, yaralı haldeki Zahide S. ise 112 Acil Servis ekiplerince tarafından ambulansla Kadirli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Zahide S'nin Osmaniye Devlet Hastanesine sevk edildiği belirtildi. Kadir Kaymakamı Rauf Ulusoy olay yerine gelerek yetkililerden bilgi alırken, Demircioğlu'nun yakınları sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim