Cimbom Basinası bitirdi

  • Home
  • Cimbom Basinası bitirdi
Cimbom Basinası bitirdi
Galatasaray transferde boş durmuyor. Yunan futbolcu imzayı attı.Abone ol

Yunan futbolcunun menajeri Koutsoluakis ile İstanbul'da buluşan G.Saraylı yöneticiler ön anlaşmayı imzaladı. Basinas'ın menajeri yıllık 1 milyon 200 bin euroyu kabul etti. Kulübü Mallorca da bonservisini 300 bin euroya vermeye razı oldu.

HAFTA S arkansas seo ONU İSTANBUL'DA

G.Saray'ın anlaştığı Yunanistan Milli Takımı'nın 32 yaşındaki kaptanı Angelos Basinas'ın hafta sonuna kadar İstanbul'da olacağı öğrenildi. Geçen hafta içinde İstanbul'a gelen Basinas'ın menajeri Paul Koutsoluakis'in sarı kırmızılı yöneticilerle ön anlaşmayı yaptığı, kulübü R. Mallorca'nın de bonservisi 300 bin euroya vermeyi kabul ettiği belirtildi. Lig TV'de telefonla canlı yayına katılan Hazinedaroğlu, Basinas için görüşmelerini sürdürdüğünü belirtti.

2.5 YILLIK ANLAŞMA YAPILDI

Hazinedaroğlu, Basinas'ın transferinde bir problemin yaşanacağına inanmadığını kaydedip, “Ben alt yapısını hazırladım. Diğer arkadaşlar da kalan bölümü tamamladılar. Basinas'ın hafta sonuna kadar İstanbul'a geleceğini tahmin ediyorum” dedi. Sarı kırmızılıların 2.5 yıllık anlaşma yaptıkları Basinas'a da yıllık 1 milyon 200 bin euro ödeyecekleri bildirildi. Yarın İspanya'ya gidecek Adnan Sezgin'in perşembe günü Basinas'la İstanbul'a döneceği kaydedildi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim