Hatayda silahlı çatışma

  • Home
  • Hatayda silahlı çatışma
Hatayda silahlı çatışma
Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da sokak ortasında silahlı çatışma çıktıAbone ol

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da aralarında daha önceden husumet bulunan 2 kişi akşam saatlerinde karşılaşınca birbirlerine kurşun yağdırdı. Olayda biri ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre silahlı kavgaOrh yerel seo nasıl yapılır anlı Mahallesi Abdi İpekçi Parkı önünde meydana geldi. F. H.(40) ile imam nikahlı eşi E.Ö(39) yolda yürürken daha önce aralarında husumet bulunan M.D.(26) ve arkadaşlarıyla karşılaştı. Aralarında önce tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile silahlar konuştu.

M.D.'nin arkadaşlarından M.Ç.(21)'nin açtığı ateş sonucu E.Ö. yaralandı. Bunun üzerine silahına davranan F.H.'nin de ateş açması sonucu M.D. yaralandı. Yaralılar Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, olay yerinden kaçan F.H. ve M.Ç. polisin yaptığı operasyonla kısa sürede suç aletleriyle birlikte yakalandı.

Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan E.Ö. ilk tedavisinin ardından Antakya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan M.D.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemede 10 adet boş kovan bulunurken yaralıların aileleri hastane önünde sinir krizleri geçirdi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim