Tülünün cebi 24 saat açık

  • Home
  • Tülünün cebi 24 saat açık
Tülünün cebi 24 saat açık
Sarıyer Belediyesi'nin Halk Meclisi toplantısına ilgi büyük oldu.Abone ol

Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen Halk Meclisi Toplantısı’na her yaştan mahalleli büyük ilgi gösterdi. Mahalleli, her zaman rahat bir şekilde ulaşılabilen olan ve sorunlarının çözümü noktasında gelişmelerden kendilerini haberdar ettiği için ayrıca Başkan Yusuf Tülün’e teşekkür ettiler.

Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen Halk Meclisi Toplantısı’na yaklaşık Bin beşyüz (1500) kişi katılarak adeta insan akınına uğradı. “Birlikte Çözüyor Birlikte Yönetiyoruz” sözünü anlam bulduğu toplantı da Başkan Tülü rhode island seo n’nü “ halkla iletişimi en iyi olan başkan” olarak nitelendiren mahalle sakinleri, her konuda yanlarında olan Başkan Yusuf Tülün’e teşekkür ettiler.

Esnaf toplantılarında olsun mahalle toplantıların da olsun her zaman halkla iç içe olduklarını belirten Başkan Tülün “ bu sayede biz sizi dinlemek sizde bizi dinleme imkânına kavuşuyorsunuz. Hiçbir şekilde belediye olarak programımızda yıkım kararı olsun kentsel dönüşüm kararı olsun bunlar yoktur. İçiniz rahat olsun.. “ dedi .

Toplantıda sorunlarını ve isteklerini dile getiren vatandaşlara cevap veren başkan Tülün birim müdürleri ile birlikte not alarak sorunların çözümünün takipçisi olacaklarını söyledi. Kulaktan dolma bilgiler ve kasıtlı olarak yayılan duyumlara vatandaşların itibar etmemesi gerektiğinin altını çizen Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün “ Benim cep telefonum günün 24 saati açıktır. Bu numaramı her fırsatta vatandaşlarıma veriyorum. Yanlış bilgiler alamayın beni arayın ben size cevap vereyim.”dedi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün başka bir yere taşındığını belirten Başkan Tülün, bu alana SADEM’in bir şubesini açacaklarının müjdesini verdi. Türkiye’de bir ilk olan SADEM’in aile danışmanlık ve çeşitli konularda hizmet vereceğini belirtildi. Ayrıca Sağlık Ocağı projesinin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından onaylandığını bu yıl içersinde tam kapasiteli bir Sağlık Ocağı’na kavuşacaklarını söyledi. Her hafta düzenlenen sağlık taramalarının devam edeceğini ayrıca ilaç ve hastane yardımlarının süreceği belirtildi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen Halk Meclis Toplantısı’na Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Başkan Yardımcısı Ali Usta, Mesude Öztürk, Şems Çakıroğlu. Birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim