Bedri Fazılı kıskandı

  • Home
  • Bedri Fazılı kıskandı
Bedri Fazılı kıskandı
Bedri Baykam, Fazıl Say'ın tehlikeyi gören sanatçı diye tanımlanmasına bozuldu... Abone ol

Hülya Avşar’ın Türkmax’ta yayınlanan programının konuğu olan Ressam Bedri Baykam, Fazıl Say’ın "tehlikeyi gören sanatçı" diye nitelendirilmesine fena bozulmuş.

Say'ın söylediklerini kendisinin 20 yıldır texas seo söylediğini ve yazdığı 21 kitabın yarısının da bu konuyla ilgili olduğunu belirten Bedri Baykam, "Fazıl Say olayı 3 gündür 5 gündür konuşuluyor Türkiye’de. Fazıl Say bir defa ’Ülke kötüye gidiyor ve ben bu yüzden ülkeyi bırakmayı düşünüyorum’ dediği için kalkıp bazı insanlar ’Aaa Fazıl Say tehlikeyi anında gören sanatçı’ filan oldu. Özür dilerim böyle birşey yok." dedi.

Bu konuda kendisinin çok daha fazla katkısı olduğunu savunan Bedri Baykam, "Ben bütün televizyonlarda ne zaman laiklik ve Atatürkçülük ve demokrasi gündemde olsa bütün ikinci cumhuriyetçilere veya şeriatı savunanlara karşı söz söyledim. O savaşı veren kişi sanatçı Bedri Baykam’dı" diye konuştu.

Bedri Baykam, "Fazıl Say’ın bu tehlikeyi görmesi güzel ama Fazıl Say’ın bu tehlikeyi görmüş olması ne bir öncelik, ne bir çok önemli olay. Ben 20 yıldır neredeyse zamanımın yüzde ellisini bu işe ayırmış bir insanım" dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim