Beşiktaş seyircisiz oynasın

  • Home
  • Beşiktaş seyircisiz oynasın
Beşiktaş seyircisiz oynasın
Erman Toroğlu'ndan ilginç yorum! Eski hakem Beşiktaş'a bir öneride bulundu.Abone ol

Maraton'da Şansal Büyüka'nın Beşiktaş'ın deplasman maçlarındaki başarısını dile getirmesi üzerine Erman Toroğlu "Beşiktaş'ın iç saha maçlarını seyircisiz oynaması gerekir" dedi.

Büyüka'nın "Beşiktaş deplasmanda F.Bahçe ve G.Saray'a yenildi. Ankaraspor ilinois seo ile golünün verilmediği maçta berabere kaldı, onu da kazancaktı. Anadolu'daki kalan 7 maçını da kazandı" sözleri üzerine Toroğlu'nun yaptığı çarpıcı yorum şöyle:

İşte o diyalog

ŞANSAL BÜYÜKA: Belediye G.Saray maçında da 2-0’dan maç vermişti. Zico, kendi sahamızda kaybettiğimize göre dışarıda kazanmamız gerekiyor dedi. F.Bahçe üst üste 2 deplasmana gidecek G.Antep ve Sivas. Bu sezon F.Bahçe’nin 8 deplasmanda 3 galibiyeti varç Sivas 10 maç üst üste içeride kazandı. Gerçekten ilginç maçlar bekliyor bizi. Hocam istatistikler her şey değil ama Beşiktaş’a bakıyorum. 2 deplasman kaybetmiş. Onlar da G.Saray ve Fener. Anadolu’da 7 maçta 7 yapmış.

ERMAN TOROĞLU: Beşiktaş seyircisiz oynamalı kendi sahasında! En büyük rakipleri kendi seyircileri.

ŞANSAL BÜYÜKA: Bu galibiyeti zirvede Beşiktaş’ın ayak sesleri olarak görüyorum.

ERMAN TOROĞLU: Beşiktaş sonuna kadar götürecek. Beşiktaş’ın en büyük tehlikesi kendi taraftarı… Kendi kendini tatminden başka bir şey değil. Liverpool maçında bayıldım ama.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim