İsrailin çaresi Türkiyede!

  • Home
  • İsrailin çaresi Türkiyede!
İsrailin çaresi Türkiyede!
Kassam füzelerine karşı geliştirilen sistem Türkiye'de denenecek.Abone ol

Jerusalem Post gazetesi, Lockheed Martin'in ürettiği Skyshield füze savunma sisteminin Türkiye'de yapılacak testlerinin İsrail tarafından yakından izlendiğini yazdı.

Yapılacak testlerde Skyshield'in Kassam ve Katyuşa roket- lerine google ads service karşı etkinliği de araştırılacak. Alman ordusunun gelecek hafta Lockheed Martin'in Skyshield füze savunma sistemini Türkiye'de deneyeceği, İsrail Savunma Bakanlığı'nın da bu testleri yakından izleyeceği bildirildi.

İsviçre'deki Oerlikon Contraves tarafından geliştirilen ve Lockheed tarafından üretilen sisteme ilişkin teknik bilgi veren Jerusalem Post gazetesi, Hamas'ın Kassam roketleriyle düzenlediği saldırılara çare arayan İsrail'in de sözkonusu sisteme ilgi gösterdiğini yazdı.

Bu çerçevede Lockheed Martin'in üst düzey yetkililerinin geçen hafta mevcut projelerle ilgili İsrail'de temaslarda bulundukları ve Almanya'nın Türkiye'de icra edeceği testlerle ilgili İsrail Savunma Baknalığı'nı bilgilendirdiği belirtildi.

Yapılacak testlerde Skyshield sisteminin havan topları, kıza menzilli füzeler ve Kassam roketlerine karşı etkinliğinin inceleneceğini kaydetti. Sistem daha önce ABD ve Almanya'da test edilmişti.



Kategori : DÜNYA
Whatsapp İletişim