Hakemin burnunu kırdı

  • Home
  • Hakemin burnunu kırdı
Hakemin burnunu kırdı
Kırmızı kart gören futbolcu bunu yediremedi ve hakemin burnunu kırdı. Abone olEDİRNE'de DSİ Spor ile Süloğluspor arasında oynanan 1'nci Amatör Küme karşılaşmasında olaylar çıktı.

Yaptığı faul sonrası hakeme itirazda bulunan ve bunun üzerine kırmızı kart gören DSİ'nin orta saha oyuncusu 31 yaşındaki Hakan Şaml lowa seo ı, maçın orta hakemi 25 yaşındaki Soykan Çekver'e kafa atarak burnunu ve dişini kırdı, dudağını patlattı. Karşılaşma, yaşanan olayın ardından 15'nci dakikada iptal edildi.

"NEDEN: FUTBOLCUNUN CAHİLLİĞİ"

Futbolcunun cahilliğinden bu olayı yaptığını belirten hakem Soykan Çekver, “Maçın 15"nci dakikasında verdiğim faul kararının ardından Hakan Şamlı bana küfür etmeye başladı. Ben de kırmızı kart ile onu oyundan attım. Bu kararıma sinirlenince bana kafa atarak burnumu ve dişimi kırdı, dudağımı patlattı. Ben de karşılaşmayı iptal ettim. Bu yaşanan olay tamamen futbolcunun cahilliğinden meydana geldi. Amatör liglerde bu tür olaylar sürekli yaşanıyor. Olayların yaşanmaması için kulüp yöneticilerinni futbolcuları uyarması gerekiyor'' dedi.

Bir anlık sinirle hakem Soykan Çekver"e kafa attığını belirten Hakan Şamlı ise, “Çok Pişmanım. Karşılaşmadaki strese ve sinirime hakim olamadım'' diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim