Kocalar ZORLA doğuma!

  • Home
  • Kocalar ZORLA doğuma!
Kocalar ZORLA doğuma!
Kocaların da doğumda eşlerin yanında olması için kanun teklifi verilecek. Abone olAK Parti Ankara Milletvekili Aşkın Asan’dan çarpıcı teklif: Kocaların doğuma girmesi zorunlu olsun!

Üç çocuğundan ikisi Amerika’da dünyaya getiren ve bu sırada eşi de zorunlu olarak doğumhaneye giren Asan, “Önce kamuoyunu bilinçlendirip, zihinsel dönüşümü sağlayıp ardından da erkeklerin de zorunlu olarak doğuma girmeleri için girişimlerde bulunacağım” dedi.

Doğum a wyoming seo nının eşlerin paylaşması gereken bir zaman dilimi olduğunu savunan Asan, “Kendi çocuğunun doğumuna şahit olmak erkeklerin de hakkı’’ dedi.

Amerika’da eşlerin doğuma girmesinin zorunlu olduğunu belirten Asan, yaşadıklarını ‘’Ben doğum yapmak için gittiğimiz zaman eşler doğuma giriyorlar denildi. Eşim de büyük bir istekle o an elimi tutarak, sancılarda yardım ederek bana destek oldu ve o anı da ikimiz de şaşkınlıkla yaşadık. Ben eşimin eve gitmesini istemiştim ama kanunlar gereği gidemedi. Çok heyecanlandı ama şimdi doğumlarını çocuklarımıza birlikte anlatıyoruz’’ sözleriyle dile getirdi.

Amerika’da doğum yapacak kadının eşiyle birlikte bir odaya aldıklarını belirten Asan, “Korkuyorsunuz, ölebilirsiniz. Doğum anında ölenler de var. Hem de çocuğunuz olacak, kutsal bir an... Bence o kutsal anı kadının mutlaka eşiyle beraber yaşamaları gerekiyor” diye konuştu.

ADETLER YIKILMALI

Asan, bu önerisine muhafazakâr kesimin karşı çıkıp çıkmayacağı sorusuna ise, “Zannetmiyorum. Çünkü doğum anı utanılacak, ayıplanılacak bir şey değil’’ yanıtını verirken, erkeklere şu tavsiyelerde bulundu: “O anda eşleri acı çekiyor ve gerçekten kocalarına ihtiyaçları var. Ölümü en fazla o an arzular kadın. Ben mesela bin defa ölmeyi isterdim o anda. Tabularını yıksınlar ve gerçekten bu olaya tanıklık etsinler. O kutsallığın, o güzelliğin paylaşılması gerekir..’’



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim