Zicodan Kezmana mesaj

  • Home
  • Zicodan Kezmana mesaj
Zicodan Kezmana mesaj
Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico İBB maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptıAbone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında istenilen oyunu sahaya sergileyemediklerini söyledi. Zico, "Kendi evimizde oynadığımız maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan ve 2-2 biten karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zico, bu akşamın kendileri adına fazla olumlu geçmediğini belirterek, "Maçta olumlu şeyler yapamadık. Bunun göstergesi maçın ilk şutunu 83. dakikasında atmamızdı. Bu durum bizim gibi bir takıma yakışmadı. İkinci topları hep rakibimiz aldı. Karşılaşma içinde üst üste 4-5 pas yapamadık. Bu da olumsuz havanın meydana gelmesine neden oldu. Karşılaşmada 2-0 geriye düşmemize rağmen beraberliği yakaladık; hatta galibiyeti de elde edebilirdik. Karşılaşmadan gerekli dersleri almamız gerekiyor. Kendi evimizde oynadığımız maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu." dedi.

ALEX'İN YOKLUĞUNU HİSSETTİK

Tecrübeli çalıştırıcı, Alex'in yerine forma giyen oyuncuların durumunun sorulması üzerine şöyle konuştu: "A utah seo lex farkı yaratan oyuncudur. Büyük takımlar için çok şey ifade eden kişidir. Bu tip oyuncular farkı yaratan oyunculardır. Bazen attıkları bir pas bir gol kendini sahada gösteriler. Alex oynamadığı zaman onun eksikliğini hissediyoruz. Bu doğrudur Alex en kısa sürede aramıza katılacaktır. Onun oynadığı zamanda kazandığımız kaybettiğimiz maçlar oldu. Bu oyuncumuz takımımızın beyniydi. Olmadığı zaman eksikliğini gördük."

TRANSFER KONUSU

Devre arasında takıma yapılacak transferler konusundaki sorular konusunda fazla açık konuşmayan Zico, şu anda kadrosunda yer alan tüm futbolculardan oldukça memnun olduğunu açıkladı.

Kadrolarında yer alan bazı futbolcuların durumlarının hala net olmadığı için tam net konuşamadığını ifade eden Brezilyalı teknik adam, "Oyuncularımızın durumu belli olduktan sonra durumumuzu gözden geçireceğiz. Emin olabilirsiniz ki yönetimimiz takımı daha iyi görmek adına çalışmalar yapıyor. Appiah ve Tümer de herhangi bir problem olursa çözümlemek için çalışmalar yapıyorlar. Bu durumlar belli olduktan sonra bir karar alınması gerekiyorsa alırız."

"MEMNUN OLMAYAN HİÇBİR FUTBOLCUYU KADROMDA GÖRMEK İSTEMİYORUM"

Öte yandan, basın mensuplarının Sarı-Lacivertli takımın golcü futbolcularından Kezman'ın 'takımdan ayrılmak istiyorum' şeklinde yapığı açıklamalarının sorulması üzerine Zico, "Bir futbolcu hakkında yorum yapmam. Benim görevimim elimdeki kadroyu en iyi şekilde hazırlayıp sahaya sürmektir. Bir teknik direktör olarak memnun olmayan hiçbir futbolcuyu görmek istemiyorum. Benimle çalışan futbolcuların tatmin olarak çalışmaları gerekiyor. Memnun olmayanlar da gerekli yerlerle konuşup sorunlarını halledebilirler. Bir de herkes kendi söylediklerinden sorumludur. Herkesin kendi sorumluluğunu bilmesi gerekiyor." diye konuştu.

Zico, kadrosunda yer alan tüm futbolcularda hiçbir olumsuzluk ve mutsuzluk görmediğini sözlerine ekledi.

ABDULLAH AVCI: "2-0'LIK AVANTAJI KORUYAMADIK"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, Fenerbahçe karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen bu skoru koruyamamaktan yakındı.

Avcı, oyunun ilk yarısının oldukça dengeli geçtiğini belirterek, "İkinci yarı özellikle topu ısrarla yere indirip rakibin arkasına gitmek gibi bir düşüncemiz vardı. Fenerbahçe stadında 2-0 yakalayıp, öne geçmiştik. 83. dakikaya kadar bu skoru koruduk. Ancak baskı yemediğimiz bir anda golü kalemizde gördük. Biz bu hataları yapmamak için devre arasında çalışmıştık; ama yine aynı filmi gördük. Galatasaray maçında da böyle olmuştu. Oyunun son bölümünde bu sıkıntıları yaşıyoruz. Bunları bir an önce çözmemiz gerekiyor." dedi.

BELEDİYESPORLU FUTBOLCULAR: "GALİBİYETİ KAÇIRDIK"

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolculardan Sertan Eser ise, "Kadıköy cehenneminden üzülerek çıkıyoruz. Her takım bu ifadeyi kullanamaz. Herkes nasıl mücadele ettiğimizi gördü. Skoru koruyamadık. Kişisel hatalardan goller yedik. Üzgünüz!" dedi.

Kerim Zengin de, "Alex'in olmaması bizim için avantajdı. Bu avantajı kullanıp durumu 2-0 a getirdik. Oldukça üzgünüz." diye konuştu.

İbrahim Akın ise, takıma yeni geldiğini ifade ederek, "Devre arasında iyi kamp dönemi geçirdik. Ben de çok çalışarak eski İbrahim Akın olarak faydalı olmak istiyorum. Bu takım daha iyi yerlere gelecektir." dedi.

Öte yandan, Fenerbahçeli futbolcular, karşılaşmanın ardından hiçbir açıklama yapmadan stattan ayrıldılar.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim