Kesinlikle şampiyon olacağız

  • Home
  • Kesinlikle şampiyon olacağız
Kesinlikle şampiyon olacağız
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Konyaspor maçı sonrası iddialı açıklamalar yaptı.Abone ol

". Başka bir düşüncemiz yok. Şampiyonluğun en büyük adayı biziz." diyen Engin, Konyaspor karşısında elde ettikleri galibiyeti de "İlahi adalet" sözleriyle yorumladı.

Karşılaşma sonrası Lig TV'nin sorularını c texas seo evaplayan Sinan Engin, "Konyaspor'un da 1-2 pozisyonu var ama net pozsisyonlar bizde çok daha fazlaydı. Şampiyonluk kovalarken o kadar net pozisyonu kaçırıp berabere kalmak bizi üzerdi. Ama ilahi adalet diyebiliriz daha çok koşan pozisyona giren kazandı. Ayrıca her iki takımı da kutlamak lazım. Televizyon başındaki izleyiciler anlayamaz oradan ama zemin buzdu. Futbolcuların kramponları sivri olmasına rağmen sürekli kaydı." dedi.

Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'yı da eleştiren Engin "Hakemlerin cesaretli olması lazım.Gördüklerini vermeleri lazım. Maçın gidişatına, skora göre karar veriyorlar. Bu genç arkadaşlarımızın daha cesaretli olması lazım. Ali Tandoğan'ın pozisyonunu bilmiyorum görmek lazım. Bazı yorumcular Ali'nin adını çıkardı kendini yere atıyor diye. Bazı arkadaşlarım penaltı değil dedi ama Ali penaltı diyor. Hakemlerimiz Ali hakkında konuşulanlardan etkilenmesin." diye konuştu.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim