Konyada son dakika şoku

  • Home
  • Konyada son dakika şoku
Konyada son dakika şoku
Konyaspor Teknik Direktörü Karaman, en az 1 puanın hakları olduğunu söylediAbone ol

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ''Verilen emekte en kötü 1 puan hakkımızdı. Son dakikada yediğimiz golle maçtan mağlup ayrıldığımız için üzgünüz'' dedi.

Karaman, maçın ardından yaptığı açıklamada, tüm takım oyuncularını göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ederek, son dakika golüyle yenilmelerinin üzüntü verici olduğu belirtti. Futbol içinde atmak, kazanmak ve yenilmek olduğu ifade eden virginia seo Karaman, ''Bugün gösterilen mücadele, verilen emekte en kötü 1 puan hakkımızdı. Son dakikada yediğimiz golle maçtan mağlup ayrıldığımız için üzgünüz ama önümüzdeki haftalarda bu tür hataları yapmamaya gayret göstererek daha iyi sonuçlar almaya gayret göstereceğiz'' dedi.

Sağlam'ın sözleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise ilk yarının son maçını kazanarak ilk devreyi iyi kapattıklarını, ancak kendileri için önemli olanın ikinci yarıya iyi başlamak olduğunu söyledi.

Konyaspor deplasmanının, her takım için zor bir deplasman olduğunu ifade eden Sağlam, şunları kaydetti:

''Konyaspor deplasmanıyla ikinci yarıya başlamak, ayrıca hava ve iklim şartlarında buz üstünde böyle bir mücadeleye girmek maç öncesinde bizim sıkıntılarımızdandı. Şampiyon olmak istiyorsak, hedeflerimiz büyükse her olumsuz koşulları birer birer bertaraf etmek zorundayız. Bu anlayışla sahaya çıktık. Konyaspor gibi iyi bir kadroya sahip, güçlü ekibe karşı buz üstünde futbolun doğrularını yapmak zordu. Ama oyuncularımız 90 dakika boyunca güzel şeyler ürettiler. Birçok takımın normal sahada yapabileceği şeyi biz buz üzerinde başardık. Birçok pozisyon ürettik. Maç bizim lehimize daha erken kopabilirdi. Ama maalesef girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Son dakika golüyle de olsa kazanmak bizim adımıza çok güzeldi.''

Sağlam, ikinci yarıya güzel başlangıç yaptıklarını, bundan sonraki maçları da kayıpsız bitirip üst sıralara yükselmek istediklerini sözlerine ekledi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim