CHPye toplu katılım

  • Home
  • CHPye toplu katılım
CHPye toplu katılım
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın yüzü toplu katılım töreninde güldü.Abone ol

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bir büyük mücadele yürüttüklerini belirterek, ''Bu mücadele sıradan bir parti mücadelesi değil, büyük bir ülke görevi. Türkiye'nin kaderiyle ilgili'' dedi.

Baykal, partisinin İstanbul İl Başkanlığında düzenlen kokulu taş en ''partiye katılım'' töreninde, çeşitli sivil toplum örgütleri ve belediyelerden CHP'ye katılanlardan bazılarına rozetlerini taktı. Deniz Baykal, törende yaptığı konuşmada, partiye katılma kararı alanlara teşekkür ederek, şöyle konuştu:

''Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bir büyük mücadele yürütüyoruz. Bu mücadele sıradan bir parti mücadelesi değil, büyük bir ülke görevi. Türkiye'nin kaderiyle ilgili. Hepimiz bunun dikkati ve duyarlılığı içindeyiz. Bu mücadelemizde bize destek olmak, bir siyasi parti değil, bir vatandaşlık görevi.''

Önümüzdeki günlerde yeni ve daha kapsamlı bir katılım töreni gerçekleştirileceğini ifade ederek, İstanbul'un olağanüstü bir önemi olduğunu, partiye en son katılan üyenin, partinin ilk üyesi ve genel başkanı kadar değerli olduğunu bildirdi.

İstanbul'daki çeşitli sivil toplum örgütlerinden yaklaşık 2 bin kişinin CHY'ye katıldığı bildirildi. Törene, CHP Milletvekilleri Birgen Keleş, İlhan Kesici, Sacid Yıldız, Bihlun Tamaylıgil ve Mehmet Sevigen ile Avcılar, Kadıköy ve Beşiktaş Belediye başkanları da katıldı.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim