Fener gözüne kestirdi

  • Home
  • Fener gözüne kestirdi
Fener gözüne kestirdi
Hem 2-0'ın rövanşını almak hem de galibiyet serisini sürdürmek istiyorlar.Abone ol

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de sezonun ikinci yarısının ilk haftasında yarın Kadıköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Sezonun açılış maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda rakibine 2-0 yenilen sarı-lacivertliler, yarın sahaya hem r vajinismusta hipnoz tedavisi övanşı almak, hem de ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak için çıkacak.

12. haftadaki Kayserispor yenilgisinin ardından ligde oynadığı son 5 maçı da kazanan ''Sarı Kanaryalar'', galibiyet serisini yarınki maçta da sürdürmeyi amaçlıyor.

Fenerbahçe ayrıca, Kadıköy'de bu sezon oynadığı 9 lig maçından 8'ini kazanırken, 1'inde berabere kaldı ve rakiplerine hiç yenilmedi. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'deki son 6 maçını da 3 puanla kapatırken, bu periyota Beşiktaş (2-1), Galatasaray (2-0) ve Trabzonspor (3-2) galibiyetlerini de sığdırdı.

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Selçuk, sakatlıkları bulunan Serdar, Kezman, Deniz ve Appiah ile sporculara yönelik askerlikle ilgili yasada değişiklik yapılmaması nedeniyle kendisine yurt dışında kulüp arayan Tümer, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında forma giyemeyecek.

Sakatlığı tam olarak geçmeyen Alex'in de yarınki maçta oynamaması bekleniyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim