DELİ SAÇMASI iddia!

  • Home
  • DELİ SAÇMASI iddia!
DELİ SAÇMASI iddia!
Talabani'nin gazetesinden tuhaf haber. BBC buna dayanarak haberi sundu.Abone ol

BBC'nin, Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'nin finanse ettiği iddia edilen "Aso" isimli gazeteye dayandırdığı haberinde, Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'nin, Türkiye ile PKK arasında yapılacak müzaker louisiana seo ede "arabulucu" olacağı iddia edildi.

Talabani'nin partisi KYB tarafından finanse edildiği iddia edilen "Aso" isimli gazeteye dayandırarak bir haber yapan BBC Ortadoğu servisi, Türkiye ile PKK'nın yakında masaya oturacağını ve müzakere yapacağını öne sürdü.

ARABULUCULUĞU TALABANİ YAPACAK

Yakın bir gelecekte yapılacağı öne sürülen müzakere ile ilgili haberin 6 Ocak 2008 tarihli Aso nüshasında yer aldığını belirten haberde, "Çeşitli güvenlik kaynaklarının söylediğine göre Irak Devlet Başkanı Talabani, yakın bir gelecekte bir Avrupa ülkesinde Türkiye ve PKK arasında arabuluculuk yapacak" ifadesi yer aldı.

Haberde, Türkiye ve Kürtlerin arasındaki ilişkilerin iyileştiği vurgulanırken, Cumhurbaşkanı Gül'ün "Talabani seçilmiş bir başkandır. Birbirimizi karşılıklı ziyaret etmemiz ihtimal dahilindedir" dediğine işaret edildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim