Acuna 1 kamyon asker

  • Home
  • Acuna 1 kamyon asker
Acuna 1 kamyon asker
O, "Var mısın Yok musun?" ile zirvede. Acun Ilıcalı ilginç anılarını anlattı.Abone ol

Acun Ilıcalı deyince bugünlerde herkesin aklına tek bir şey geliyor: “Var mısın Yok musun?” Yarışma, reytingleri altını üstüne getirmekle kalmadı, rakip kanalların da paçasını tutuşturdu.

20 yaşında anne ve babasını kazada kaybetti

“Para benim cebimden çıkmıyor, onun için çok rahatım.” diyecek kadar da açık yürekli. 18 yaşında evlenen, 19 yaşında baba olan, 20 yaşında anne ve babasını trafik kazasında kaybeden Ilıcalı, bir motosiklet kazasında ölümün eşiğin montana seo den dönmüş.

Başarısını samimiyetine bağlıyor

O dönemde yaşadıklarını tam bir dibe vurma olarak nitelendiriyor ve o dibe vuruşun şu anki konumuna getirdiğine inanıyor. Başarısını Acun Ilıcalı, samimiyetine bağlıyor. Eskiden 15-25 yaş grubuna hitap ederken, artık bütün aileyi kucakladığına dikkat çekiyor. Ekranların en sevilen sunucusu adım adım, ama sağlam yükselişini Zaman okurları için Dilek Güray'a anlattı.

Oyunu AK Parti'ye verdi

Açık açık söylemem bizim mahallede biraz şok etkisi yarattı. Türkiye’de şu anda bir istikrar söz konusu. Her partinin, her insanın hataları olabilir. AK Parti’nin de vardır. Ama yiğidi öldür hakkını ver. Bu ülkede AKP zamanında enflasyon düştü, kişi başına gayri safi milli hasıla artmış durumda, refah seviyesinde artma var. Ama bunu maalesef belirli bir kesim kabullenmekte zorluk çekiyor. Ben AKP’ye oy verdim. Demek Türkiye’de her şey iyiye gidiyor ki çoğunluk AK Parti’ye verdi. Ben bu gerçekleri hiçbir zaman göz ardı etmiyorum. Başbakan’ımıza da ayrı bir sempatim de var zaten.

Fenerli Okocha üzerine bir kamyon dolusu asker göndermiş

Spor muhabirliği yaptığı dönemde başından geçen ilginç bir olayı ise şöyle anlatıyor: "Fenerli Okocha'nın evleneceğini öğrendim. 'Nijerya'ya gelme' diye tehdit etti. Ama gözüm kara, düğün günü kilisedeyim. Okocha bir kamyon dolusu askerle geldi. 'Bu adamı yakalayın' diye beni gösterdi. Kaçtım. Kameramanı alıp, dövmüşler. Bütün para ondaydı. Ramazan'dı ve oruçluydum. Ahmed diye bir tanıdık beni sakladı. Okocha, 'Sıkıysa bu ülkeden çıksın.' diye haber yollamış. Gece yarısı saat üçte havaalanına gittim, pasaportun arasına 20 dolar koyup uçağa atlamayı başardım."



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim