Beyaz neden yakalanmıyor?

  • Home
  • Beyaz neden yakalanmıyor?
Beyaz neden yakalanmıyor?
Beyaz niye sevgilisi ile görüntülenmiyor? Bu soruya yanıtı.. Abone ol

Beyaz, Kenan Erçetingöz’ün Kanal 1’deki Yüz Yüze programında ’Kendini magazinden korumayı nasıl başarıyorsun? Niye seni hiç sevgilinle görmüyoruz? Ya da Teoman gibi bir bar çıkışında?’ şeklindeki soruya şu yanıtı verdi: "Bu bir öngörü. Bunu yaparsam 5-10 sene sonra böyle olabilir diye bir öng ersağ üyelik başvurus örüm var."

Ancak Beyaz’ın bu cevabına Hülya Avşar’ın bir itirazı vardı: "Öngörü möngörü değil Beyaz’ın çalışmaktan bunları yapmaya vakti kalmıyor. Bir program çekiyorduk orada; ’Yarın şuraya gideceğim bunu yapacağım’ diyor sürekli. Beyaz özel hayatını 4 duvar içinde yaşamayı tercih ediyor."

Bu konuşmalardan sonra Beyaz, magazine bakışını şu sözlerle ortaya koydu:

"Hem pasta hem börek olmuyor. Hem herkes beni izlesin, hem ben bu işten para kazanayım, hem ben bu işin kaymağını yiyeyim, hem herkes beni tanısın diyeceksin hem de kimse beni rahatsız etmesin, dokunmasın, görmesin, laf etmesin... Bunların hepsi bir arada olabilecek kavramlar değil. Bundan bir tanesini seçmen lazım. Seçemezsen hepsi birbirinin içine girmeye başlıyor. Didişmeler başlıyor. O zaman bu meslekten dolayı canın sıkılmaya başlıyor, hakaret etmeye başlıyorsun. Senin işin bu, etin budun kilon bu, sohbetin iyi. Bunu kabul et. Etrafındakileri de kabul et. O benden iyi, o benden daha kötü. Az çok yerini de bil. Ben bu mesleği yaparsam, onunla da bununla da görünürsem benim için eksi yazar."



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim