Amatörlere belediye desteği

  • Home
  • Amatörlere belediye desteği
Amatörlere belediye desteği
Sarıyer Belediyesi amatör spor kulüplerinin yanında..Abone ol

Göreve geldiği günden bu yana Sarıyerspor’a olan desteğinin yanı sıra amatör spor kulüplerini de unutmayan Sarıyer Belediyesi Büyükdere Spor Kulübü’nün üst katının onarılmasında yardımcı olarak Spor’un ve sporcunun yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün kulübü ziyaret ederek binanın son halini gezdi.

Büyükdere Spor kulübünün 60. Yılında kulübü ziyaret ederken kulüp yöneticile ebay seo ri üst katının onarılması için Başkan Yusuf Tülün’den ricada bulunmuşlardı. Yöneticilere bu konuda söz veren Başkan Yusuf Tülün kısa zamanda sözünü gerçekleştirerek Sarıyer’de amatör spor kulüplerinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kulüp binası baştan aşağı yenilendi.
Daha önce onarılamadığı için kullanılamayan kulüp binasının üst katı yepyeni bir görünüme kavuştu. Teras tamamen kalebodur ve iç kısımlara da mineflo döşenen binanın , tüm duvarları elden geçirilerek boya ve badanası yapıldı. Mutfak dolapları ve camlarının da tamamen değiştirildi.

Kulüplere malzeme yardımı
Sarıyer Belediyesi, amatör spor kulüplerine üç yılda toplam: 1200 adet Futbol forması, 1200 adet konç, 1200 adet tekmelik, 1200 adet ter atleti, 1200 adet antreman Eşofmanı, 1200 adet kamp eşofmanı, 800 adet Antreman ve maç topu, 1200 adet yağmurluk, 1200 adet krampon verdi.
Malzeme yardımında bulunulan spor kulüpleri şunlardır:

Büyükdere Spor kulübü
İstinye Spor Kulübü
Kilyos Spor Kulübü
Tarabya Spor Kulübü
Emirgan Spor Kulübü
Rumelihisarı Spor Kulübü
Reşitpaşa Spor Kulübü
Çayırbaşı Özkan Spor Kulübü
Pınar Spor Kulübü
Yeniköy Spor Kulübü
Kireçburnu Spor kulübü
İ.T.Ü Spor Kulübü
Yenimahalle Spor Kulübü
Ferahevler Spor kulübü
Çayırbaşı Spor Kulübü
Maden Spor Kulübü
Rumelikavağı Spor Kulübü
A.S.M Polis Meslek Yüksek Okulu Spor Kulübü
Bahçeköy Spor kulübü
Gümüşdere Spor Kulübü



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim