Tüyler ürperten İTİRAF!

  • Home
  • Tüyler ürperten İTİRAF!
Tüyler ürperten İTİRAF!
15 yaşındaki kızını boğarak öldürdü. İşte cani babanın soğukkanlı itirafları;Abone ol

İzmir'in Buca İlçesi'nde, geçen yıl Eylül ayında, sık sık evden kaçtığını iddia ettiği kızı 15 yaşındaki Ayşe Sel'i boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan inşaat işçisi 42 yaşındaki Yusuf Sel hakkında, ‘kasten kızını öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

CESEDİ ÇUVALA KOYDUKTAN SONRA SIZMIŞ

Kızı Ayşe Sel'i öldürd kokulu taş ükten sonra cesedini çuvala koyup, ardından da aldığı alkolün etkisiyle sızan baba Yusuf Sel, poliste ve savcılıkta soğukkanlılıkla verdiği ifadesinde, olayı şöyle anlattı:

“1990 yılında evlendim. Bu evlilikten iki kızım oldu. Evde bir başka erkekle yakaladığım eşimden 2000 yılında boşandım. Kızlarımdan Alev benim yanımda Ayşe ise annesinde kalmaya başladı. Büyük kızımın ısrarı üzerine bir süre sonra Ayşe'yi de yanıma aldım. Hep birlikte yaşamaya başladık. Küçük kızım sürekli evden kaçıyordu. Olaydan bir gün önce evden ‘Arkadaşıma ders çalışmaya gidiyorum’ diyerek çıktı, gece gelmedi. Alt katta oturan Hüseyin Başlı ile Zonguldak'a kaçtığını öğrendim. Gidip geri getirdim, ikisine imam nikahı kıydık. Aynı evde yaşamaya başladık. Ayşe, eşi başka kadınlarla birlikte olduğu iddiasıyla evi terk edip kaçtı. Yabancı uyruklu bir kadının evinde olduğunu öğrendim. Kızkardeşim ile birlikte gidip kızımı o evden aldık. Eve gelince alkol almaya başladım. Büyük kızımı odasına gönderdim. Ayşe'ye ‘Sen benim başıma bela mısın? Ne yapmak istiyorsun? İnsan mısın sen’ diyerek kızdım. Bir ara tuvalete gitti, sonra birden kapıya yönelip kaçmak istedi. Arkasından koşup yakaladım. Boynuna iki elimle sarılıp boğdum. Öldürdükten sonra çuvala koydum. Amacım cesedini ortadan kaldırmaktı. Evde aldığım alkolden dolayı sızıp kalmışım. Daha sonra polis gelip beni yakaladı.''



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim