Ahlaksız öğretmen kovuldu

  • Home
  • Ahlaksız öğretmen kovuldu
Ahlaksız öğretmen kovuldu
Evli olan kadın öğremen sınıfta suç üstü basıldı. Ve hemen kovuldu. Abone olEvli İngilizce öğretmeni Jo Gorman'ın beş aydan bu yana 16 yaşındaki öğrencisi ile ilişkisi, okulun diğer öğrencileri tarafından görüntülenip cep telefonlarından yayılmaya başlayınca ortaya çıktı.

Devon savcılığının küçük yaştaki öğrenciye cinsel taciz, güveni ve öğretmenlik mesleğini hastane seo kötüye kullanma gibi suçlamalarla hakkında dava açmaya hazırlandığı öğretmen, görevinden uzaklaştırıldı.

İkinci olayda İngilizce öğretmeni 42 yaşındaki Shannon Kay Hrozek'in, sınıfta yine 16 yaşındaki öğrenciyle seks yaparken yakalandı. Spring Westfield Lisesi'nde meydana gelen olay, bir temizlik görevlisinin, Hrozek'in bir erkek öğrenci ile sınıfta yalnız kaldığını ve kapıyı kilitlediğini okul müdür yardımcısına bildirmesiyle ortaya çıktı. Yedek anahtarla sınıf kapısını açan müdür yardımcısı, İngilizce öğretmeni Hrozek'i, öğrencisiyle seks yaparken suçüstü yakaladı. İngilizce öğretmeni erginliğe ulaşmamış çocukla seks yapmak, okul yerini ve görevini kötüye kullanmak suçlamasıyla, 50 bin dolar kefalet ödeme koşuluyla hapse atıldı.

Amerikan medyasında yeralan haberlerde Hrozek'in, son 4 ay içinde yalnızca Spring kentinde öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği için tutuklanan üçüncü öğretmen olduğu, geçen ay aynı okuldan Carlos Valencia, Ekim ayında da Alison Moesbeck adlı öğretmenlerin öğrencilerle cinsel ilişkiye girdikleri gerekçesiyle tutuklandıkları belirtildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim