2 kadına sosyalist taciz

  • Home
  • 2 kadına sosyalist taciz
2 kadına sosyalist taciz
Sosyalist partide teciz depremi. İstifaların ardı arkası kesilmiyor.Abone ol

Sosyalist Demokrasi Partisi'nde (SDP) taciz depremi.. Partili 229 kadın, istifa etti. Yönetim, tacizcilikle suçlanan kişiye sahip çıkınca, istifalar bini buldu. 92 yaşındaki en yaşlı sosyalist Mihri Belli de partiyi terk etti..

İDDİALARI KABUL ET google seo çalışması MİYOR

Partiyi karıştıran kişi ise Genel Başkan yardımcısı Atilla Kaya. İddiaya göre partili iki kadına cinsel tacizde bulunan Kaya, partiden uzaklaştırdı.
Ancak Parti yönetimi tacizin üzerinden belli bir süre geçtikten sonra Atilla Kaya'nın da aralarında bulunduğu eski isimleri partiye tekrar davet etti.

TACİZ YOK TEKLİF VAR

Tacizle itham edilen Atilla Kaya ise ithamları kabul etmiyor. Ancak partide sular durulmuyor. Kaya'nın aklandığı Disiplin Kurulu'nda olayla ilgili 'Taciz yok teklif var' şeklinde bir açıklama getirildi.

BAŞARISIZLIĞA KILIF

Mihri Belli, istifasında olaya atıfta bulunarak, "Söz konusu olaya 'taciz' diyenler ile 'teklif' diyenler ikiye bölündü. İkisi de Arapça olan bu iki sözcük birbirinin karşıtı değildir. Teklifin taciz anlamında anlaşılıp anlaşılmaması, teklifin ne maksatla yapıldığına bağlıdır. Bugün açıkça görülüyor ki işin bölünmeye kadar vardırılması partinin başarısız politik faaliyetini gizlemeye yaramaktadır" dedi.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim