10 Ocak kutlandı

  • Home
  • 10 Ocak kutlandı
10 Ocak kutlandı
Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Müdürlüğü gazetecileri kutladıAbone ol

Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Müdürlüğü ‘’10 Ocak Gazeteciler Günü’’nde İstanbul Anadolu Yakası (Bölgesi) çalışan gazetecileri için bir tören düzenledi.

Havalimanı Sosyal Tesisleri’nde ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla düzenlenen törene, e-ticaret seo Anadolu Ajansı Kadıköy Büro, Akşam, Hürriyet, Sabah, Star, Milliyet, Vatan ve Yeni Şafak Gazetelerinin bölge muhabirleri katıldı.
Sosyal Tesisler de gazetecilere ev sahipliği yapan Havalimanı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lerzan Özder törende yaptığı konuşmada, 1961 yılında kanunlaşan 212 sayılı Basın Kanunu’nun gazeteciler açısından çok önemli olduğunu belirttiği konuşmasında, ‘’Kamuoyunun, eli, ayağı, gözü, kulağı olan siz değerli basın mensuplarının 47. yıldönümünü kutlarım’’ dedi.



Törende daha sonra üzerinde ,‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz Kutlu Olsun’’ yazılı pastadaki mumlar gazeteciler tarafından söndürüldü.
Günün anısına öğlen yemeğinin de verildiği törene daha sonra katılan Havalimanı Genel Müdürü İbrahim Büyükyumakoğlu da bölge muhabirlerinin bugününü kutlayarak; ‘’Daha nice yıllarda birlikte olalım’’ dileğinde bulundu.

Bu arada, Şile, Samandıra, Ümraniye ve Maltepe Belediyeleri ile CHP İstanbul İl Başkanlığı telefondan gazetecileri arayarak, ‘’Gazeteciler Gününü’’ kutladılar.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim