Eva tuvalete saklandı

  • Home
  • Eva tuvalete saklandı
Eva tuvalete saklandı
Ünlü manken Eva Herzigova Atatürk Havalimanı'nda tuvalete saklandı Abone ol

Çek asıllı ünlü top model Eva Herzigova, çanta, ayakkabı ve tekstil alanında dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alan Fransız Louis Vuitton'un İstanbul'da açılacak olan mağazasının tanıtımı için Türkiye'ye geldi.

Ünlü top google ads service model gazetecilerin görüntü almaması için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde adeta köşe kapmaca oynadı.

Gazetecilere açıklama yapmak istemeyen Çek model bagajları çıkana kadar tuvalete saklandı. Britishs Airways'in tarifeli seferi ile 15:30'da Londra'dan gelen ünlü top model Atatürk Havalimanı'nda kaprisleriyle tepki çekti.

Gazetecilerin görüntü almaması için her yolu deneyen Çek model, çareyi tuvalete saklanmakta buldu. Bavulu çıkana kadar dakikalarca tuvalette bekleyen ünlü top model Eva Herzigova'yı merak eden bazı yolcular ve çalışanlar, tuvalete akın etti. Bavulları yardımcıları tarafından alınmasından sonra tuvaletten çıkan ünlü manken Eva Herzigova gergin hareketletirini aracına binene kadar sürdürdü.

Eva Herzigova'nın, en değerli lüks marka ünvanına sahip, 60 ülkede 374 mağazası olan Fransız Louis Vuitton'un 12 Ocak'ta İstanbul'da açılacak olan mağazasının tanıtımını yapacağı öğrenildi.



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim