Zico transfer istedi

  • Home
  • Zico transfer istedi
Zico transfer istedi
Zico, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu;Abone ol

Fenerbahçe teknik direktörü Arthur Zico Antalya kampında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Brezilyalı teknik adam çalışmalarının çok yoğun geçtiğini belirtirken, transfere de ihtiyaçları olduğunu söyledi.

"AVANTAJ ELDE ETTİK"
"Çalışmalarımızı burada eksiklerimizi gidermek için yapıyoruz. İkinci yarıda üst üste zorlu maçlar oynayacağız. Bu yüzden de burada zorlu bir çalışma dönemi geçirmeliydik bunu da başarılı ile gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Bu arada da bir Kayserispor maçı oynadık ve aldığımız sonuçta bizim için avantajlı oldu."

"ÇOK İYİ ÇALIŞIYORUZ"
"Geçen seneki devre arası çalışmaları ile karşılaştırdığımızda daha az bir zamanımız olduğunu gördük. Burada kondiyonumuzu daha ileriye taşımak için çalışmalar yaptık. Futbolcularımızın hepsi şu sıralar yapılan çalışmanın ne kadar önenli olduğunu gördüler ve ona göre çalıştılar. İkinci yarının başında ilk devrede puan kaybettiğimiz takımlara karşı mücadele edeceğiz fut nevada seo bolcularım da bunun bilincindeler ve onun için de çok iyi çalışıyorlar kendilerine İstanbul'a döndüğümüz zaman bu durumlarını söyleyeceğim"

"ALEX GAZİANTEP MAÇINA SAHADA OLUR"
"Sakat oyuncularımıza baktığımızda Alex İstanbul'da çalışmalarını sürdürüyor, Alex tahminimizce İstanbul'daki Gaziantep karşılaşmasında forma giyebilecek duruma gelir. Deniz'in de durumu bildiğiniz gibi. Kezman da çalışmalarına devam ediyor. Tümer ve Appiah da ise herhangi bir değişim yok"

"TÜRK OYUNCU TRANSFERİ DÜŞÜNÜYORUZ"
"Yöneticilerimizin hepsiyle transfer konusunda bir durum değerlendirmesi yaptık. Appiah ve Tümer'in durumu net değil Deniz'in sakatlığı sürüyor. O mevkide baktığınız zaman sadece Kemal ile Selçuk'un olduğunu görüyoruz. Yönetimimizle oturduk ve konuştuk bu futbolculardan yararlanabilirmiyiz diye bir konuşma yaptık eğer bazı futbolcularımızdan bir verim alamazsak ona göre bir değerlendirme yaparız. Şu anda acilen bir Türk transferi düşünüyoruz"

"ALVES İYİ BİR OYUNCU"
"Elbette ki bir yabancı oyuncudan yararlanamazsak bir transfer düşüneceğiz. Benim Alves hakkında bir bilgi yok. Alves çok iyi bir oyuncu baktığımız zaman kendisi Brezilya milli takımında da oynuyor. Çok kaliteli bir futbolcu ama benim böyle bir düşüncem yok. Bizim transfer hakkında bazı düşündüğümüz isimler var. Yönetimimize bir transfer listesi verdim."

"İKİSİNİ BİRLİKTE OYNATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"
"Gençlerbirliği maçını hatırlayalım Semih ve Kezman maçın sonlarına doğru birlikte oynamışlardı. Ama benim ikisini bir arada oynatmak gibi bi düşüncem yok ama bazen lazım olduğu zaman da birlikte oynayabilirler. Bu konu bizim için bir problem teşkil etmiyor"

"İLK ÖNCE SİZİNLE PAYLAŞIRIM"
"Ben sitemde sizinle paylaşmadığım hiçbir şeyi yayınlamam site kurmak  çok zor bir olay. benim orada yazdıklarımı farklı şeyler kimsenin endişesi olmasın ben bir şey olduğunda ilk olarak sizinle paylaşırım"

"AURELİO SORUMLULUK SAHİBİ BİR FUTBOLCU"
"Aurelio sorumluluğunu bilen bir futbolcu. İnsanın karşısına hayatta iyi fırsatlat çıkabilir. bu da değerlendiridebilinir. ama Aurelio sorumluluğunu bilen çok önemli bir oyuncu transfer söylentilerin onu etkilemez çıkar ve sahada elinden geleni yapar"

"RAPOR GELİRSE APPİAH'I OYNATIRIZ"
"Kezman bir antrenman sırasında sakatlık geçirmişti daha sonra bizden izin alarak tedavisi için yurtdışına gitti Appiah içinse ne zaman sağlık ekibimizden oynayabilir raporu gelirse biz de oyuncumuzu oynatırız."

"ŞANSLAR EŞİT"
"Ben iki takımında şanslarını eşit görüyorum Sevilla şu anda da dünyanın en iyi ekipi seçildi. Sevilla üst üste iki sezon UEFA Kupası kazandı. La Liga'da da çok iyi bir durumdalar ama ben iki takımın da şanslarını eşit görüyorum. Onlar için de kolay maç olmayacak. Futbol içinde her şey var doğru şeyleri yaparsanız günümüz futbolunda her türlü başarıları elde edebilirsiniz"

"BU POLİTİKA FİNAL GETİRİR"
"Eğer Fenerbaheçe şu anki  futbol politikasıyla devam ederse yakında final oynayabileceğini düşünüyorum. yapılan transferler ortada Fenerbahe'çede çalışanların başarıya aç olan insanlar olması gerekiyor. Fenerbahçe çok iyi plan ve programın yapıldığı bir takım"



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim