Halka ücretsiz internet

  • Home
  • Halka ücretsiz internet
Halka ücretsiz internet
Halk, dizüstü bilgisayarlarıyla gelerek ücretsiz internetten yararlanıyor...Abone olDenizli'nin Tavas İlçesi'ne bağlı Kızılcabölük Beldesi'nde belediye, belde halkı için kablosuz internet bağlantısı kurdu. Halk, Çarşı Meydanı'na dizüstü bilgisayarlarıyla gelerek ücretsiz internet hizmetinden yararlanıyor.

Kızılcabölük montana seo Belediye Başkanı Mehmet Aydınlık, teknolojik imkanları belde halkının hizmetine sunmaya özen gösterdiklerini söyledi. 2004 yılında beldeye üç kameralı bir sistem kurarak dünyanın her yerinden Kızılcabölük Beldesi'ni ‘www.kizilcaboluk.bel.tr’ sitesinden canlı izleme olanağı sağladıklarını belirten Başkan Aydınlık, “Şimdi de belediye olarak kablosuz ağ sistemi kurduk. Vatandaşımız, laptoplarını getirip Çarşı Meydanı'nda ücretsiz olarak internete girebiliyor. Sistemi daha da genişletip tüm Kızılcabölük'e yaymak istiyoruz” dedi.

Çarşı Meydanı'ndaki kablosuz internet bağlantısından yararlanan vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirdi. Bir tüpgaz bayiinde çalışan Mustafa Mirzanlı, kablosuz internet bağlantısından yararlandıklarını söyleyerek, “Şimdi internet sayesinde yurt dışındaki akrabalarımla daha kolay konuşuyorum. Birçok işimi internet üzerinde yapıyorum” diye konuştu. Emin Ök de “İnternet benim için dünya demek. Dünyaya açılıyorum ve herşeyi görebiliyorum” dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim