Askere MEKTUP VAR!

  • Home
  • Askere MEKTUP VAR!
Askere MEKTUP VAR!
Öğrenciler, Mehmetçikler'e moral mektubu yazdı. Sınırdan cevap geldi...Abone ol

Askerlere yönelik düzenlenen saldırılar tüm Türkiye'de tepki görürken, zor koşullar altında vatan hizmeti yapan güvenlik güçleri için destek kampanyaları başlatılmıştı. Hain saldırılara tepki gösteren Özel Ortadoğu Koleji öğrencileri de askerler için mektup kampanyası başlattı.

Kolejin 4. ve 5. sınıflarında okuyan 76 öğrenci, Hakkari'deki 21. Jandarma Sınır Tugay Komutanlığı'na görevli erlere mektup yazarken, 1, south dakota seo 2 ve 3. sınıflarda duygularını yaptıkları resimlerle dile getirdi.

Mehmetçiklere her zaman yanlarında olduklarını ve saldırıların ülkeyi bölemeyeceğinin yazıldığı 76 mektup, sınırda görev yapan askerlere dağıtıldı. Mektupların askerlere ulaştırılmasının ardından küçük öğrencileri çok mutlu eden cevaplar gelmesi tüm okulu heyecanlandırdı.

Sınırdaki askerlerin de çocuklara mektupla cevap vermesinin yanı sıra 6 öğrenciye Şemdinli'den güzel bir hediye geldi. Şemdinli Jandarma Asayiş Komutanlığı'ndaki askerler mektup yazan 6 öğrenciye askerlik hatırası tişörtleri gönderince okuldaki çocukların hepsi mektup yazmak için harekete geçti.

ERLERDEN VE TUĞGENERAL'DEN CEVAP

Özel Ortadoğu Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Sema Doğan, "Vatanımızın ve Cumhuriyetimizin bölünmez bütünlüğünü korurken hain saldırılarla şehit olan askerlerimiz bizi çok üzdü. Dağlık arazide güvenliğimizi sağlayan askerlerimize öğrenciler moral mektubu yazdı. Askerlerden cevap almak hatta giydikleri tişörtleri hediye olarak görmek bizi daha çok heyecanladırdı. Çocuklar tişörtleri her gün yanlarında getiriyorlar. Bir mektupla başlayan heyecan tüm okulumuzu sardı" dedi.

Yüksekova'daki 21. Sınır Tugay Komutanı Tuğgeneral Süleyman Yüksel de yazdığı cevapta, tüm okula teşekkür ederken gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür etti. Okul yetkilileri, öğrencilerin yazdıkları mektuplar ile Tuğgeneral Yüksel'in ve askerlerin cevaplarının toplanarak `Mehmetçik'e Destek' köşesi oluşturulacağını belirtti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim